Site icon REWIND.sk

Dočká sa populárny Westworld aj 3. série? Stanica HBO dáva fanúšikom to, čo chcú!

Westworld 3. séria

Zdroj: cnet.com

Reklama

Asi rok a pol dozadu nám bola predstavená prvá epizóda nového seriálu od stanice HBO. Netrvalo to dlho a Westworld doslova pohltil milióny fanúšikov. Múdry scenár, talentovaní tvorcovia a neuveriteľní herci – to všetko nám ponúkol seriál Jonathana Nolana a Lisy Joy. Po celosvetovom úspechu a poslednej epizóde prvej série bolo jasné, že Westworld sa dočká predĺženia, v ktorom bude príbeh ešte veľkolepejší. Druhá séria sa začala vysielať len prednedávnom, pričom zatiaľ stihli vyjsť už 2 skvelé epizódy, s ktorými sú diváci nesmierne spokojní. Ak sa radíte medzi fanúšikov Westworldu, máme pre vás ďalšie skvelé správy. HBO totižto oznámilo 3. sériu!

Zdroj: comingsoon.net

Westworld 3. séria

Áno, je to tak. Populárny seriál Westworld bol oficiálne predĺžený a dostane 3. sériu. „Bolo mi nesmiernym potešením pracovať s obzvlášť talentovanými menami ako Jonathan Nolan a Lisa Joy, rovnako ako s ich skvelým obsadením a štábom,“ povedal Casey Bloys, prezident HBO Programming. „Od kvalitného storytellingu až po dychberúce vizuály, už teraz sa nevieme dočkať, kam nás ďalšia kapitola zavedie.“

Reklama

HBO sa krátko po premiére Westworldu presvedčilo o jeho kvalite – o tej vypovedali neuveriteľne kladné reakcie a veľké čísla. Prvá séria v priemere pritiahla až 13,2 miliónov divákov za epizódu, čo je množstvo zrovnateľné s najúspešnejším seriálom HBO, Game of Thrones. Prvá séria sa navyše môže pochváliť 22 nomináciami na Cenu Emmy, z ktorých nakoniec získala 5. Druhá séria je, čo sa diváckych čísel týka, zatiaľ o 13% úspešnejšia, ako tá prvá, čo je známkou narastajúcej popularity. Je teda úplne logické, že Westworld dostáva aj 3. sériu – no tak či onak je skvelé mať túto správu potvrdenú oficiálne, priamo od HBO.

Reklama
Zdroj: collider.com

Zatiaľ nie je známe, kedy si 3. sériu pozrieme. Medzi prvou a druhou bola medzera až jeden a pol roku, takže sa pravdepodobne opäť načakáme. Ako sa ku seriálu Westworld staviate vy? Sledovali ste prvú sériu, poprípade pozeráte nové epizódy druhej série? Tešíte sa zo správy o predĺžení? 

Exit mobile version