Site icon REWIND.sk

Zabudnutý scenár k filmu Votrelec 3 ožíva! Ako bude vyzerať návrat Ripleyovej a Xenomorpha?

scenár k filmu votrelec 3

Zdroj: collider.com, ew.com

Reklama

Na niektoré veci sa jednoducho nezabúda. Legendárny scenár od Williama Gibsona na film Votrelec 3 nezapadne prachom. Síce ho neuvidíme v podobe filmu, no tvorcovia si pre nás aj tak niečo pripravili. Celý projekt je v procese prípravy, dočkáme sa ho v podobe komiksu. Scenár bol napísaný ešte v roku 1987 a od tej doby sa s ním prakticky nič nerobilo. Našťastie sa celej situácie chopila spoločnosť Dark House Comics a my sa môžeme začať tešiť!

Zdroj: dreadcentral.com

Oficiálna synopsa pripravovaného komiksu Alien 3

V nadväznosti na fatálne udalosti votrelcov, únia zachytila vesmírnu loď nesúcu telá Ripley, Hicksa, Newta a Bishopa. Na palube sa však nachádza aj nechcený pasažier, ktorý rozpúta vojnu. Vláda je pripravená na zbrojenie proti Xenomorfovi a hrôzostrašný thriller s tématikou studenej vojny sa môže začať.

Reklama

Komiks sa bude pripravovať priamo zo scenára Williama Gibsona a predstavuje umelecký talent Johnnieho Christmasa. O pestrosť farieb sa postará Tammy Bonvillain. K dispozícii bude tiež séria obalov od Jamesa Harrena, Daniela Warrena Johnsona, Paola Riveru, Tradda Moorea a Christiana Warda. Takto sa scenárista Gibson vyjadril k pripravovanému dielu:

Reklama

„Keď sa nevytvorí váš prvý scenár a film sa nakoniec aj tak objaví, nemáte z toho dobrý pocit. Bude to však nádherný zážitok a nepochybujem o tom, že verzia Johnnieho, ktorá sa takmer drží scenára, prinesie publiku viac kvalitného materiálu, než by bol akýkoľvek celovečerný film.“

Táto verzia Votrelca 3 má vo svojom vnútri aj legendárnu Ripley (Sigourney Weaver), pretože tá jednoducho nesmie chýbať. Po jej boku však uvidíme aj iné postavy, z ktorých každá jedna bude musieť bojovať o svoj život. Prvé vydanie sa ukáže už 7. novembra. Plagát ku komiksu môžete obdivovať nižšie v článku.

Zdroj: twitter.com

Má tento komiks podľa vás potenciál na úspech? Vaše názory nám nezabudnite napísať do komentára!

Exit mobile version