Site icon REWIND.sk

TOP 10 zaujímavých faktov o tvojich obľúbených osobnostiach #16

zaujímavé fakty o osobnostiach

Zdroj: deviantart.com, pinterest.com, gq.com

Reklama

Zaujímavé fakty o osobnostiach #16

Poznáme ich pravdepodobne všetci. Či už z televízie, alebo plátna kín. Takmer nikto však nepozná rôzne zaujímavé pikošky a fakty, ktoré sa skrývajú za týmito známymi tvárami. Aj dnes ti preto predstavím 10 zaujímavých faktov o tvojich obľúbených osobnostiach, ktoré si určite nevedel!

Chadwick Boseman

Zdroj: collider.com

Herec Chadwick Boseman zvládol všetky kaskadérske aj bojové kúsky vo filme Black Panther (2018) sám.

Reklama

Zazie Beetz

Zdroj: pinterest.co.uk

Domino (Zazie Beetz) a Cable (Josh Brolin) museli absolvovať dotáčky filmu Deadpool 2 (2018), pretože publiku, ktoré bolo na testovacej projekcii, sa postavy tak moc páčili, že sa štúdio rozhodlo pridať viac scén s nimi.

Reklama

Bradley Cooper

Zdroj: reelgood.com

Herec Bradley Cooper sa raz zveril, že do svojich 21 rokov žobronil svojho otca, aby ho poslal do Japonska, pretože sa vraj chcel stať nindžom.

Bryce Dallas Howard

Zdroj: pageone.ph

Kvôli tematike epizódy seriálu Black Mirror (S03E01) si herečka Bryce Dallas Howard skúsila jazdu s Uber s tým, aké dostane hodnotenie od vodiča. Bryce dostala 4.8 z 5.

Rami Malek

Zdroj: VanityFair.com

Herci seriálu Mr. Robot absolvovali semináre o hackovaní na prípravu svojej role. Rami Malek (Elliot Alderson) naviac kurz písania pre scény, ktoré zahrňujú programovanie.

Reklama

Camila Mendes

Zdroj: pinterest.com

Camila Mendes prezradila v interview, že ona a Cole Sprouse boli spolužiaci na vysokej škole. Vraj spolu prehodili pár slov, avšak Cole si na ňu zo školy nepamätá.

Daniel Kaluuya

Zdroj: filmstart.si

Daniel Kaluuya (Chris Washington) sa snažil na plátno pre film Uteč (2017) preniesť skúsenosť zo svojho života, konkrétne spomienku z natáčania seriálu Skins (2007) v Litve. Šiel do nákupného centra, v ktorom sa mu nakupujúci vyhýbali do takej miery, až postupne vytvorili okolo neho špalier (dvojrad ľudí). Podľa slov herca si v tej chvíli pripadal ako Mojžiš.

Jennifer Aniston

Zdroj: graziadaily.co.uk

Herečka Jennifer Aniston trpí celý život námesačnosťou. Z nočných prechádzok ju niekedy vyruší domový alarm.

Reklama

Jeffrey Dean Morgan

Zdroj: screenrant.com

Do role Brucea Wayna/Batmana pre film Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016) bol zvažovaný Jeffrey Dean Morgan. Ten nakoniec dostal rolu Thomasa Wayna, Brucovho otca.

Jennifer Lawrence

Zdroj: screenrant.com

Na začiatku septembra 2014 sa objavilo na internete 101 nahých a šteklivých fotiek celebrít. Medzi obeťami hackera boli Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kirsten Dunst, Rihanna, Kaley Cuoco, Scarlett Johansson, Selena Gomez a mnoho daľších.

Zdroj: csfd.cz

Reklama
Exit mobile version