Site icon REWIND.sk

TOP 10 zaujímavých faktov o tvojich obľúbených osobnostiach #44

fakty o osobnostiach

Zdroj: wallpapermaiden.com, bombanoise.com, pngarts.com

Reklama

Zaujímavé fakty o osobnostiach #44

Poznáme ich pravdepodobne všetci. Či už z televízie, alebo plátna kín. Takmer nikto však nepozná rôzne zaujímavé pikošky a fakty, ktoré sa skrývajú za týmito známymi tvárami. Aj dnes ti preto predstavím 10 zaujímavých faktov o tvojich obľúbených osobnostiach, ktoré si určite nevedel!

Jason Momoa

Zdroj: hdqwalls.com

Jason Momoa chcel, aby jeho vlasy vo filme Aquaman (2018) boli aspoň čiastočne ofarbené na blond, aby sa čo najviac blížil komiksovej predlohe, v ktorej má postava blonďavé vlasy.

Reklama

Hailee Steinfeld

Zdroj: wallpapermaiden.com

Hlavná hviezda filmu Bumblebee (2018), Hailee Steinfeld, sa okrem herectva venuje aj spevu. Práve preto pre tento film naspievala titulnú pieseň „Back to Life“.

Reklama

Liam Neeson

Zdroj: thehollywoodnews.com

Ako tínedžer v Severnom írsku boxoval, čo v jeho 15 rokoch viedlo k zlomenine nosu. Napriek tomu vyhral Irish Youth Championship.

Milla Jovovich

Zdroj: wallpapersite.com

Dôvodom, prečo sa herečka Milla Jovovich podieľala na sérii Resident Evil, bolo to, že jej brat bol veľkým fanúšikom rovnakomennej videohry.

Mel Gibson

Zdroj: nine9.com

Mel Gibson, ktorý režíroval film Hacksaw Ridge (2016), mal v tomto filme aj kratučkú hereckú rolu – inak povedané v hereckom žargóne tzv. Štek. Objavuje sa vo veľmi kratučkom okamihu ako jeden z vojakov. Konkrétnejšie je to v scéne, v ktorej skupinka vojakov spúšťa Desmonda Dossa (Andrew Garfield) na nosidlách z hrany vyvýšeniny Hacksaw.

Reklama

Christina Applegate

Zdroj: heightline.com

Christine museli lekári odstrániť kvôli nádoru obe prsia. Pred operáciou si ich však nechala nafotiť zo všetkých uhlov, aby na ne mala, ako sama povedala, pamiatku.

Charlie Cox

Zdroj: wallpapersdsc.en

Charlie Cox stvárňuje v seriáli Daredevil hlavnú postavu, teda slepca Matta Murdocka. Herec sám prezradil, že sa jeho „pozerania do blba“ dá zbaviť len veľmi ťažko a je to na ňom vidieť aj v iných filmoch.

Emilia Clarke

Zdroj: hdwallpapers.com

Konské srdce, ktoré Daenerys (Emilia Clarke) konzumuje behom obradu v seriáli Game of Thrones, bolo vyrobené z hmoty na gumových medvedíkov.

Reklama

Donald Glover

Zdroj: stmed.net

Ako viete, Donald Glover aka Childish Gambino si zahral postavu menom Lando Calrissian v prequeli Solo: A Star Wars Story. Veľkou náhodou pritom je fakt, že figúrka tejto postavy bola vôbec prvou hračkou, ktorú kedy mal.

Emma Watson

Zdroj: thedevochki.com

Po ukončení štúdia na Brown University v roku 2014 uviedla, že ak odpovedala na univerzite na nejakú otázku správne, jej spolužiaci vždy skríkli: 3 body pre Chrabromil!.

Zdroj: csfd.cz

Reklama
Exit mobile version