Site icon REWIND.sk

TOP 10 zaujímavých faktov o tvojich obľúbených seriáloch #35

zaujímavé fakty o seriáloch

Zdroj: trp.org, dailytrojan.com, pngimg.com

Reklama

Zaujímavé fakty o seriáloch #35

Poznáme ich takmer všetci a väčšina z nás ich už videla. Takmer nikto ale nevie, čo všetko sa odohrávalo za natočením týchto známych seriálov. Aj dnes ti preto predstavím 10 zaujímavých faktov o tvojich obľúbených seriáloch, ktoré si takmer určite nevedel!

Arrow

Aj záporáci môžu byť hrdinovia. Pamätáte si na zlosyna Damiena Darkha, ktorý sa objavil v štvrtej sérii tohto seriálu? Jeho predstaviteľ, Neal McDonough ironicky raz v jednom animovanom špeciáli nadaboval protagonistu Olivera Queena (Arrowa).

Reklama
Zdroj: technobuffalo.com

Mr. Bean

Ikonický oblek, ikonický medvedík… avšak žiaden ikonický domov. Mr. Bean mal totižto v každej jednej epizóde úplne iný byt. Žeby sa toľko sťahoval?

Reklama
Zdroj: npr.org

Bol raz jeden život

Asi najpopulárnejší seriál z francúzskej série od Alberta Barillého má ako titulnú postavu bieleho fúzatého Maestra. Táto postava sa však objavuje aj v ostatných seriáloch série ako napríklad Bol raz jeden vynálezca alebo Bola raz jedna planéta.

Zdroj: fanart.tv

The Crown

Predstaviteľka kráľovnej Alžbety II., Claire Foy, mala zrovna počas natáčania dieťa. Keďže ho musela kojiť, brávala ho so sebou na natáčanie takmer každý deň.

Zdroj: cnbc.com

Dexter

Autá na Floride nemávajú poznávaciu značku na predku auta, ale iba na zadnej časti. Tvorcom však tento fakt v seriáli neprekážal a ich autá majú značku aj vpredu.

Reklama
Zdroj: followingthenerd.com

Futurama

V ikonickom úvode seriálu ste si mohli všimnúť, že je marťanským písmom napísaná veta: „3D je úžasné.“ Od šiestej série to však tvorcovia zmenili na „2D je úžasné,“ keďže im vadilo, že sa nová technológia začala používať príliš často a zbytočne.

Zdroj: c.slashgear.com

Kravaťáci

Aj napriek šiestim sériám a veľkej obľube u fanúšikov, najsledovanejším dielom seriálu je stále pilotný diel. Ten si v USA pozrelo až 4,6 milióna divákov.

Zdroj: pogdesign.co.uk

Daredevil

V tretej sérii nazývali agenti FBI Wilsona Fiska ako Kingpina. Síce išlo o krycie meno, no v komiksovej predlohe je meno Kingpin klasická záporácka prezývka, ktorou ho najčastejšie oslovoval sám Spider-Man.

Reklama
Zdroj: geektyrant.com

Westworld

Páči sa vám intro tohto seriálu? Robili na ňom totiž tí istí tvorcovia, ktorí sa postarali aj o legendárny úvod seriálu Game of Thrones!

Zdroj: ew.com

Genius

V druhej sérii si predstaviteľ Pabla Picassa, Antonio Banderas, musel vyholiť vlasy a obočie, aby mu lepšie sedela maska s výraznejším nosom a kruhmi pod očami.

Zdroj: youtube.com

Zdroj: csfd.cz

Reklama
Exit mobile version