Podarí sa im tento krát dohrať celú hru? | Jumanji 2

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

ž dlhú dobu sa diskutuje o tom, či sa herci Dwayne Johnson a Kevin Hard objavia v dlho očakávanom remaku filmu Jumanji, ktorého dátum si štúdio Sony stanovilo na 28.júla 2018. Pred pár dňami, The Rock odhalil na svojom Instagram účte viac a potvrdil, že sa natáčanie začne tento rok na jeseň. Ako dopadol Kevin Hart ešte nie je známe. Prečítajte si, čo nám The Rock prezradil na svojom Instagrame:

„Je to oficiálne! Milujem tento scenár! Veľké filmové novinky, ktoré Vám ja a môj pes Shang veľmi radi prezradíme. Venovať sa produkcii, vytvárať a dodávať pôvodné vlastnosti fanúšikom ako HBO’s #ballers s tohto ročným #CentralIntelligence je jednou z najlepších častí mojej práce. Ale pracovať na iných veciach, ktoré sú milované po celom svete ako  #BAYWATCH a #RAMPAGE a majú možnosť sa opäť ukázať v dobrom svetle a ukázať aj tejto generácii niečo výnimočné, je tiež pre mňa veľká česť. Je to oficiálne. Budeme vyrábať a dodávať do celého sveta nový generačný titul, ktorý mám rád a je jedným z mojich najobľúbenejších: Sú hry, ktoré hráte pre zábavu… potom sú tu však hry, ktoré zmenia tvoj život. Jumanji pracuje na príbehu a úlohou je vytvoriť dobrý scenár s mojim @sevenbucksprod tímom.. Nasleduje stretnutie s našim výrobcom Mattom Tolmacom a režisérom Jakom Kasdanom. Výroba začne tento rok na jeseň. Sľubujem, že Vám prinesieme niečo zaujímave a špeciálne.. a nezničí celú tu prekliatu vec. Ako vždy, budem pridávať príspevky, aby ste boli stále v obraze. Natáčanie bude určite zábava!“

Už vo februári, Dwayne Johnson pomenil celý svoj výrobný program na tento rok, ktorý naštartoval s novou sezénou HBO Ballers, debutujúci tento rok v lete. Nasledovať bude Baywatch, ktorého natáčanie prebieha v súčasnej dobe. Potom sa herec presúva k obsadeniu filmu Rýchlo a Zbesilo 8 a nakoniec začne fotiť s filmom Rampage. Minulý týždeň sme sa však dozvedeli, že výroba filmu Rampage bola presunutá až na rok 201, čo Dwayne Johnson využil a my si ho budeme môcť vychutnať vo filme Jumanji!

Jake Kasdan, najlepšie známy pre svoje komédie ako Sex Tape, Bad Teacher a Walk Hard, bude režírovať zo scenára od Scotta Rosenberga a Jeffa Pinknera. Títo dvaja prepísali pôvodný scenár od Chrisa McKenna a Erika Sommersa. Matt Tolmach sa chopí výroby a po boku mu bude asistovať  William Teitler, Teda Fielda, Mike Weber a autor knihy Chris Van Allsburg. Jumanji sa v kinách objaví 28.júla 2017 a určite sa máme načo tešiť.

Podrobnosti postáv Dwayna Johnsona a Kevin Harta zatiaľ neboli prezradené. Každopádne, príbeh by mal nadväzovať na 12 ročného chlapca uväzneného v hre z roku 1969, ktorý sa dostane von o 45 rokov neskôr. Vo filme by nemala chýbať poriadna dávka akcie a komédie, spolu s fantáziou. Určite nikam neodchádzajte a budte pripravení na viac informácii, ktoré Vám časom poskytneme!

 

 

 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -