Site icon REWIND.sk

Adria Arjona exkluzívne: Spýtali sme sa jej, či sa vráti vo filme Morbius 2 | VIDEOROZHOVOR

Adria Arjona rozhovor

Zdroj: screenrant.com

Reklama

Guatemalsko-portorická herečka Adria Arjona aktuálne hviezdi vo filme Otec nevesty, ktorý 16. júna vyšiel na platforme HBO Max. V romantickej komédii jej sekundujú mená ako Andy García alebo Isabela Moner.

Dlhoroční manželia Billy (Andy García) a Ingrid (Gloria Estefan) sú prekvapení, keď ich najstaršia dcéra Sofia (Adria Arjona) príde na návštevu do Miami a zoznámi ich s novým priateľom Adanom (Diego Boneta) a ich spoločnými plánmi na život v Mexiku.

Meno Adria Arjona sa v Hollywoode skloňuje čoraz častejšie, pôsobila napríklad v projektoch od Netflixu ako Triple Frontier, 6 Underground alebo Sweet Tooth. A už tento rok sa stane súčasťou praďalekej galaxie ako jedna z hlavných postáv v Star Wars seriáli Andor. Po boku Jareda Leta a Matta Smitha sa len nedávno ukázala v komiksovke Morbius, ktorá sa po meme kampani od fanúšikov vrátila na víkend do amerických kín.

Reklama
Zdroj: hollywoodreporter.com

Morbius doslova ovládol internet, čo využil aj hlavný predstaviteľ Jared Leto, ktorý na svoj Instagram zdieľal ako číta scenár k filmu Morbius 2: It’s Morbin‘ Time. Je len otázkou času, či štúdio Sony skutočne využije vlnu popularity a pokračovanie naozaj oznámi. Adria stvárnila postavu menom Martine Bancroft, milostný záujem doktora Michaela Morbiusa a neskôr jeho dobrovoľnú obeť. Pozor, spoiler – udalosti filmu nakoniec prežila, takže v potenciálnom pokračovaní by mohla tiež disponovať schopnosťami.

Reklama

Adria Arjona exkluzívny video rozhovor

Pri príležitosti vydania nového filmu poskytla Adria Arjona nášmu moderátorovi Thomasovi Puskailerovi exkluzívny video rozhovor! Prezradila nám viac o tom, či ju uvidíme v možnom pokračovaní Morbia a ako vníma spätnú väzbu od fanúšikov.

Adria, ty si hrala vo filme Morbius s Jaredom Letom, ktorý na Instagrame vydal video ako číta scenár k filmu Morbius 2: It’s Morbin‘ Time. Vraciaš sa kvôli pokračovaniu a aké je to byť súčasťou MCU univerza?

„Neviem, aby som bola úprimná, viem asi toľko ako ty. Páči sa mi, že si to fanúšikovia vypýtali a to, čo žiadam od fanúšikov je, aby v tom len pokračovali. Čím viac fanúšikov to povie, možno sa vrátim. A je to úžasný pocit, je to veľmi príjemný pocit a som tak šťastná, že film vyšiel chvíľu po pandémii, takže som mohla stretnúť veľa fanúšikov a je to naozaj príjemné privítanie, takže to bolo naozaj vzrušujúce.“

Reklama

Morbius 2: It’s Morbin‘ Time

Stane sa z internetového vtipu skutočnosť? Adria tvrdí, že pokračovanie filmu Morbius môže vzniknúť práve vďaka apelu od divákov. Síce nevie o ničom konkrétnom, no vyzýva fanúšikov k tomu, aby si ho fanúšikovia ďalej pýtali.

Medzitým bude filmový svet Sony’s Spider-Man Universe pokračovať treťou časťou Venoma, ktorého vznik scenáru potvrdil herec Tom Hardy na Instagrame.

Exit mobile version