Site icon REWIND.sk

Na hudobnom albume Black Panther sa okrem Kendricka Lamara objavia mená ako The Weeknd alebo Travis Scott!

Black Panther

Black Panther

Reklama

Album Black Panther od Kendricka Lamara

Ešte začiatkom januára sme vám písali o tom, že talentovaný americký raper Kendrick Lamar bude produkovať hudobný album ku filmu Black Panther. Album bude niesť názov Black Panther: The Album bude obsahovať hudbu z filmu a inšpirovanú filmom. Produkovať ho bude pod štúdiom Top Dawg Entertainment spolu s jeho výkonným riaditeľom Anthony “Top Dawg” Tiffithom. Doposiaľ bola na internet vydaná iba jedna skladba z albumu, a to ‘All the Stars’ v spolupráci so SZA. Nedávno sme sa však dočkali ďalšej, tentokrát s tematickým názvom King’s Dead od Kendricka LamaraFuture, Jay Rocka a Jamesa Blakea. Pár dní po svetovej premiére filmu v Los Angeles sme ale dostali prvý pohľad na obal albumu a jeho zoznam skladieb!

Samotný booklet spolu s kompletným zoznamom skladieb odhalil sám Kendrick Lamar na jeho Twitter účte. Ako môžete vidieť nižšie, album má jednoduchý, no za to výstižný dizajnBlack Panther: The Album bude celkovo obsahovať 14 skladieb, na ktorých sa nachádzajú rôzne zvučné mená. Okrem Kendricka tak budeme počuť Schoolboy Q, The Weeknd, Travis Scott, Khalid, 2 Chainz alebo Future. Kendrick taktiež nezabudol doplniť dátum vydania albumu, ktorý je stanovený na 9. februára 2018. Už teraz sa neuveriteľne teším na spoluprácu Kendricka Lamara s menami ako The Weeknd alebo Travis Scott!

Reklama

Zoznam skladieb albumu

  1. Kendrick Lamar – ‘Black Panther’
  2. Kendrick Lamar, SZA – ‘All The Stars’
  3. Schoolboy Q, 2 Chainz, Saudi – ‘X’
  4. Khalid, Swae Lee – ‘The Ways’
  5. Vince Staples, Yugen Blakrok – ‘Opps’
  6. Jorja Smith – ‘I Am’
  7. SOB x RBE – ‘Paramedic!’
  8. Ab-Soul, Anderson .Paak, James Blake – ‘Bloody Waters’
  9. Jay Rock, Kendrick Lamar, Future, James Blake – ‘King’s Dead’
  10. ‘Redemption Interlude’
  11. Zacari, Babes Wodumo – ‘Redemption’
  12. Mozzy, Sjava, Reason – ‘Seasons
  13. Kendrick Lamar, Travis Scott – ‘Big Shot’
  14. The Weeknd, Kendrick Lamar – ‘Pray For Me’

Na samotný album sa určite tešíme, keďže práve Black Panther je prvým filmom od Marvelu, ktorý si zaslúžil svoj vlastný hudobný album. Samotná snímka bude v kinách premiérovať už 15. februára 2018 my si ju určite nenecháme ujsť!

Reklama

AKTUALIZÁCIA

Pred pár dňami nás na YouTube potešila aj očakávaná spolupráca medzi Kendrickom Lamarom a The Weekndom. Skladba nesie názov Pray For Me a ide o veľkú bombu!

Exit mobile version