Site icon REWIND.sk

Toto sú doposiaľ najlepšie funkcie Androidu 12. Aktualizácia obsahuje množstvo vylepšení a zmien

Android 12

Zdroj: screenrant.com

Reklama

V priebehu posledných rokov zažil operačný systém Android niekoľko výrazných zmien. Google sa snaží stále vylepšovať a výnimkou tomu nebude ani Android 12, ktorý so sebou priniesol množstvo noviniek.

Na svoje si prišli hlavne vývojári, pre ktorých obsahuje zoznam zmien oveľa viac zaujímavostí ako pre bežného používateľa. No aj napriek tomu sme sa dozvedeli veľa podstatných informácií. Pustime sa do toho.

Reklama
Zdroj: sputniknews.com

Najlepšie funkcie OS Android 12

Zdroj: 9to5google.com
Zdroj: gizmodo.com.au

Ostatné zmeny používateľského rozhrania:

Zdroj: xda-developers.com

Kedy vychádza Android 12?

Táto verzia je stále len developerskou betou a prvú ochutnávku nového Androidu si už dnes môžu užiť majitelia smartfónov Google Pixel 3, 3a, 4, 4a a 5. Klasická beta verzia dorazí niekedy v máji 2021. V tom čase nám Google prezradí aj ďalšie skvelé novinky.

Reklama

Oficiálna verzia operačného systému Android 12 bude dostupná v septembri 2021. No ako je už vo zvyku, prednosť dostanú zariadenia Google Pixel. Ostatní si budú musieť ešte chvíľku počkať.

Stále sme sa ešte nedočkali oficiálnej verzie, o ktorej nám Google povie až začiatkom leta. O všetkom ťa budeme informovať a tvoj názor na túto tému nám nezabudni napísať dole v komentároch.

Zdroj: gizmochina.com

Reklama
Exit mobile version