Site icon REWIND.sk

Uznávané animačné štúdio MAPPA prichádza s novým anime Chainsaw Man. Videl si už prvý trailer?

Chainsaw Man trailer

Zdroj: comingsoon.net

Reklama

Japonské animačné štúdio MAPPA, stojace za úspešným anime Attack on Titan, si pre fanúšikov pripravilo nový projekt. Anime Chainsaw Man je adaptáciou rovnomennej mangy, ktorú napísal a ilustroval Tatsuki Fujimoto, a najnovší trailer je dokonalým miestom pre nadšencov poriadnej dávky krvi.

Upútavka bola zverejnená počas podujatia na počesť 10. výročia vzniku spoločnosti MAPPA a poskytla nám lepší pohľad na skvelé animácie či neuveriteľne intenzívnu akciu. Nechýba ani neznámy muž s motorovou pílou, ktorý krája všetkých okolo. Vyzerá to skutočne divoko, o čom sa môžeš presvedčiť nižšie.

Reklama

Trailer k anime Chainsaw Man:

Hlasové obsadenie zatiaľ nepoznáme, ako ani dátum premiéry. Odhalený bol však aspoň celý výrobný tím, ktorý zahŕňa: Ryu Nakayama (režisér), Makoto Nakazono (hlavný režisér), Hiroshi Seko (scenárista), Kazutaka Sugiyama (návrhy postáv), Tatsuza Yoshihara (režisér akčných sekvencií) a Kensuke Ushio (skladateľ).

Reklama

Režisér Ryu Nakayama je známy hlavne vďaka úspešnému anime Jujutsu Kaisen. Nakazono v minulosti pracoval na anime Darling in the Franxx, zatiaľ čo Yoshihara sa podieľal na výrobe anime Black Clover. Ushio má taktiež dlhoročné skúsenosti a za zmienku stojí jeho hudobná tvorba k animovanému hororovému seriálu Devilman Crybaby. Netreba zabúdať ani na scenáristu Hiroshiho Seka, ktorý pracoval na anime Vinland Saga.

Zdroj: weeblab.com

Oficiálny synopsa:

„Denji je chudobný mladý muž, ktorý pre peniaze urobí čokoľvek. A to aj vtedy, keď sa do boja proti démonom vydá spoločne s jeho diabolským psom menom Pochita. Je to veľmi jednoduchý človek s jednoduchými snami, topiaci sa pod horou dlhou. Ale jeho smutný život sa jedného dňa obráti naruby, keď ho zradí niekto, komu vždy dôveroval. Teraz v ňom prebýva diabolská sila a z Denjiho sa stal úplne nový človek – Chainsaw Man!“

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
Páčil sa ti nový trailer k anime Chainsaw Man? Názor nám môžeš napísať dole do komentárov.

Zdroj: youtube.com 

Exit mobile version