Site icon REWIND.sk

Bruce Lee sa vráti vo vysokom rozlíšení v jeho najväčších hitoch

bruce lee sa vráti

Zdroj: pinterest.ie

Reklama

Bruce Lee sa vráti v jeho najväčších hitoch

Bruce Lee sa vráti už počas tohto júla. Postará sa o to spoločnosť Criterion, ktorá prinesie špeciálnu edíciu jeho najlepších filmov. Pozrieť si ich budeme môcť na obrazovkách až v 4K kvalite a to rovno na siedmych diskoch s bohatým obsahom.

Vedúci spoločnosti tak chce vyjadriť poctu legende bojových umení. V digitálnom remasteri uvidíme jeho 5 najviac ikonických filmov. Zachytia Leeho na vrchole jeho slávy a umeleckých snáh. Dozvieme sa aj viac o jeho živote, filozofii a uvidíme aj komentáre a propagačné materiály.

Reklama
Zdroj: wallgallery.com

Legenda, ktorá ovplyvnila kinematografiu

Bruce Lee sa vráti po viac ako 45 rokoch od jeho smrti. Odišiel v pomerne nízkom veku, 32 rokov. Za ten čas ale stihol spraviť pre filmový priemysel naozaj dosť. Spravil dieru v štúdiách nielen v domácom Hong Kongu, ale aj v Hollywoode a zmenil smerovanie bojových filmov od 70. rokov.

Reklama

Kung-fu majster bol známy svojou unikátnou choreografiou, ale aj filozofiou bojových umení. Jeho umeniu sa snažilo priučiť mnoho ďalších, či už pre film alebo vlastný prospech. Vďaka nemu sa dostal do povedomia aj hongkongský film a tak je rozhodne táto pocta na mieste.

Zdroj: brucelee.com

Čo uvidíme na diskoch?

Preto sa pomocou spoločnosti Criterion dočkáme siedmych Blu-ray diskov, ktoré budú obsahovať:

Zdroj: denofgeek.com

Už počas tohto júla teda budeme môcť vďaka spoločnosti Criterion sledovať, ako sa Bruce Lee vráti. Aspoň teda v remasteroch jeho najväčších hitov na Blu-ray diskoch, ktoré si budeme môcť vychutnať na našich obrazovkách.

Reklama

Ste fanúšikom tejto legendy bojových umení? Zaujíma vás digitálne vydanie jeho filmov? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: movieweb.com

Exit mobile version