Site icon REWIND.sk

KVÍZ – Ktorá postava z akčnej komédie Bullet Train si ty? Otestuj sa v našom kvíze a zisti to

Bullet Train kvíz

Zdroj: flickreel.com

Reklama

Bullet Train kvíz

Medzi najnovšie akčné počiny v kinách patrí film Bullet Train. Ide o komédiu z rúk režiséra filmu John Wick či Deadpool 2. Ako v jeho predošlých filmoch, aj tu bolo akčných scén požehnane, azda preto, že sa film zameral na životy zabijakov. Pri príležitosti vydania tejto novinky sme si pre vás pripravili kvíz, v ktorom máte šancu zistiť, ktorá postava z filmu Bullet Train ste vy.

O réžiu filmu sa teda postaral David Leitch, pričom samotná snímka vyšla pod hlavičkou štúdia Sony. Bullet Train bol natočený na motívy japonskej knihy Maria Beetle, no v anglickom preklade dostala rovnaký názov ako neskôr natočený film. Projekt je okrem komédie a akcie aj plný skvelých a známych hercov, niektorých vo väčších, iných v menších rolách.

Reklama
Zdroj: smash.org.au

Film plný prvotriednych zabijakov

Lienka (Brad Pitt) je zabijak, ktorý sa po krátkej pauze, počas ktorej navštevoval aj terapeuta, vracia do práce. Na svet má nový pohľad a veľa terapeutických múdrostí. Tento zabijak je však povestný svojou smolou, ktorá spôsobuje napríklad to, že počas jeho misií neustále niekto zomiera. Jeho nová misia sa odohráva v Japonsku, konkrétne v jednom z ich rýchlovlakov.

Reklama

Jeho na oko ľahká úloha sa ale skomplikuje po tom, keď zistí, že vo vlaku sú ďalší zabijaci, ktorí majú podobnú úlohu ako on. Stretne sa tak napríklad s dvojičkami Citrónom (Brian Tyree Herny) a Mandarínkou (Aaron Taylor-Johnson), ktorí sa ale na seba vôbec nepodobajú. Ďalej stretne Princa (Joey King), britského ženského zabijaka, ktorá sa prezlieka za nevinnú školáčku.

Zdroj: Sony Pictures

Na svojich vlastných misiách tam ale sú aj ženský zabijak Sršeň (Zazie Beetz), ktorý sa vyzná v jedoch, a mexický zabijak Vlk (Bad Bunny). Do toho všetkého sa zapletú ešte bývalý člen Yakuzy Staršina (Hiroyuki Sanada) a hlava najväčšej kriminálnej organizácie na svete Biela smrť (Michael Shannon). Obaja do vlaku nastúpia kvôli ich synom – Staršinovmu Yuichimu Kimurovi (Andrew Koji) a Synovi (Logan Lerman) Bielej smrti.

Kvíz

Ktorá postava vám vyšla v kvíze? Podeľte sa o to s nami dole v komentároch.

Reklama
Exit mobile version