Site icon REWIND.sk

Herná legenda je späť. Hra Crash Bandicoot 4: It’s About Time bude oficiálnym pokračovaním série

Crash Bandicoot 4

Zdroj: press-start.com.au, 99images.com

Reklama

Crash Bandicoot 4: It’s About Time je prvou hrou z tejto série na novšiu generáciu konzol (ak samozrejme nepočítame N.Sane Trilogy, ktoré bolo skôr remakom). Že sa hra k nám dostane teraz bolo na 100% potvrdené. Môže za to drobná chybička taiwanskej komisie pre ratingy digitálnych hier. Pri hodnotení totiž omylom zverejnili zopár informácií a covery chystanej hry.

Zdroj: press-start.com.au

Čo zatiaľ vieme o Crash Bandicoot 4?

Hra je vyvíjaná spoločnosťou Toys for Bob. Odohrávať sa bude tiež v 90. rokoch, konkrétnejšie v roku 1998, čo je pre Crasha rok jeho hlavného pôsobenia. Narazí v ňom na novú masku, presne ako fanúšikovia predpokladali, keď začalo dávať Activision prvé nápovedy.

Reklama

Masku nájde v opustenej jaskyni a jej názov je Lani-Loli. Je jednou z kvatnových masiek, do ktorých patrí aj jeho stará známa pomocníčka Aku-Aku. A tú dokonca Lani pozná! Maska otvorí kvantový portál, ktorý vedie do iných dimenzií a samozrejme aj iných časov.

Reklama
Zdroj: sector.cz

Toto nie je prekvapením, ukazoval to aj názov samotný. It’s About Time je slovnou hračkou, ktorá môže mať dva významy. Jednak je tam ten najviac očividný – je to o čase. Ale druhým významom je aj ustálená fráza, ktorá hovorí, že už je načase. A to je pravda, už bolo načase, aby nám priniesli ďalšieho Crasha.

Zlé načasovanie pre Activison

Načasovanie je ale pre sprostredkovateľa hry Activision pomerne nešťastné. Momentálne totiž začali svojim prispievateľom posielať puzzle a hádanky, ktorých rozlúštenie malo priviesť k nápovedám o hre. Vyzerá to tak, že mali sformovať práve spomínanú masku, ktorú vidíme aj na obale hry.

Podľa zverejnených coverov môžeme vidieť, že Crash Bandicoot 4 bude vydaný na PlayStation 4 a Xbox One. Zatiaľ nie sú žiadne informácie o tom, či sa dočkáme aj Switch verzie, alebo sa séria konečne rozhodne aj o vydanie na PC. Zrejme si budeme musieť počkať a sledovať, čo s našimi obľúbenými hrdinami zamýšľajú.

Reklama

Ste radi aspoň za tieto drobné informácie o novom Crashovi? Dajte nám vedieť v komentároch. 

Zdroj: vg247.com

Exit mobile version