Site icon REWIND.sk

Štúdio DC zrušilo vývoj dvoch filmov. Fanúšikov Aquamana to zaručene nepoteší

DC zrušené filmy

Zdroj: collider.com

Reklama

Dva zrušené DC filmy

Štúdio Warner Bros. opäť okráda svojich divákov, tentoraz o dvojicu pripravovaných projektov. Spolu s DC oznámili dva zrušené filmy v oficiálnom vyhlásení:

„V rámci našich DC plánov, niektoré staršie vyvíjané tituly vrátane New Gods a The Trench sa nebudú posúvať vpred. Ďakujeme našim partnerom Ave DuVernay, Tomovi Kingovi, Jamesovi Wanovi a Peterovi Safranovi za ich čas a kolaboráciu počas tohto procesu, a tešíme sa ďalšiu spoluprácu s nimi na iných DC príbehoch. Projekty ostanú v ich šikovných rukách, keby sa niekedy v budúcnosti pohli vpred.“

New Gods

Prvým zrušeným filmom je New Gods, ktorý mala na starosti talentovaná filmárka Ava DuVernay (When They See Us). Práve v tomto projekte nemal chýbať obávaný záporák Darkseid, ktorý bol nedávno predstavený vo filme Zack Snyder’s Justice League. Na príbehu spolupracovala s Tomom Kingom, uznávaným scenáristom komiksov.

Reklama

Na Twitter zdieľala príspevok, v ktorom vyjadrila svoj hnev kvôli zrušenému projektu. Tiež poďakovala Kingovi za jeho priateľstvo. Príbeh Big Barda, Mistera Miracle, Granny Goodness, Highfathera a Female Furies na veľkom plátne tak neuvidíme.

Reklama

The Trench

Fanúšikovia Aquamana budú sklamaní, no hororový spin-off The Trench tiež ukončil vývoj. Projekt režiséra Jamesa Wana sa mal zamerať na morské príšery na dne oceánu, ktoré sme videli práve vo filme z roku 2018. Stále však môžeme počítať s jeho filmom Aquaman 2, ktorý odštartuje nakrúcanie už v priebehu tohto roka.

The Trench bol tiež zvažovaný pre streamovaciu službu, no jedná sa viac o samostatný príbeh, než by mal nejaké spojenie s Aquamanom alebo zbytkom DCEU. Avšak keby fanúšikovia bažili po viac dobrodružstvách z Atlantského kráľovstva, tak by sa k nemu Warner Bros. mohlo vrátiť.

Zdroj: comicvine.gamespot.com

Aký je teda dôvod dvoch zrušených filmov? Štúdio tak rozhodlo, pretože „vyšlo najavo, že pripravované plány DC nebudú mať v najbližších rokoch prirodzené miesto pre New Gods alebo The Trench,“. Ako stojí v oficiálnom vyjadrení, s Jamesom Wanom a Avou DuVernay sa stále počíta. A niekedy v budúcnosti budú možno aj tieto projekty opäť obnovené.

Reklama

Chceli ste New Gods alebo The Trench vidieť, prípadne vám tieto snímky chýbať nebudú? Vaše názory nám dajte vedieť do komentárov.

Zdroj: collider.com

Exit mobile version