Site icon REWIND.sk

Uvidíme niekedy druhú sériu Love, Death and Robots? Netflix v tom má jasno!

love, death and robots

Zdroj: scmp.com

Reklama

Pokiaľ ste ešte nedali šancu originálnemu Netflix seriálu Love, Death and Robots, teraz je ten správny čas to napraviť. Čaká na vás 18 krátkych filmov, pričom dĺžka žiadneho z nich nepresahuje 20 minút. Každý z príbehov je úplne odlišný a žiadne epizódy na seba nenaväzujú.

Aby toho nebolo málo, každá z nich má rozdielnu animáciu – niektoré sú vyslovene kreslené, zatiaľ čo iné sú fotorealistické. Jedna časť je dokonca hraná a objavili sa v nej herci Mary Elizabeth Winstead a Topher Grace. Je to originálne, šialené a celú sériu zhltnete na jedno posedenie. Je to naozaj ako kvalitná droga.

Reklama
Zdroj: hifipublic.com

Love, Death and Robots dostane druhú sériu

Netflix sa dokonca hrá so samotným poradím častí, ktoré môže byť u rozdielnych divákov úplne iné. Aj to nasvedčuje tomu, že spolu epizódy vôbec nesúvisia. Každopádne, všetci fanúšikovia chcú vidieť viac. Či už sa dočkáme nálože ďalších častí, alebo či z tých najlepších príbehov urobia celé seriály. Je nám to úplne jedno.

Netflix tak naše prosby vyslyšal a dal zelenú druhej sérii! Zatiaľ však bohužiaľ netušíme, že koľkých častí sa tentokrát dočkáme a kedy ich vôbec uvidíme. Jedinou informáciou je, že nad všetkými epizódami bude dohliadať režisérka Jennifer Yuh Nelson, ktorá má na konte filmy ako Kung-fu Panda 2, Kung-fu Panda 3 a Tmavá myseľ.

Zdroj: jarock.pl
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Tak čo, už ste videli prvú sériu? Do komentárov nám môžete napísať, že ktorá časť sa vám páčila najviac!

Zdroj: theverge.com

Exit mobile version