Site icon REWIND.sk

Dočkali sme sa. Hra F1 22 dostane funkciu, ktorú si hráči od Codemasters vyžadujú už dlhé roky

F1 22 Cross-Play

Zdroj: EA + vlastná úprava

Reklama

Cross-Play prichádza do F1 22

Neuveriteľné sa stáva skutočnosťou, herný simulátor F1 22 dostane už čoskoro plnú podporu funkcie Cross-Play. Britskí vývojári z Codemasters nie sú vo vodách Cross-Platform hrania žiadnymi nováčikmi, no fanúšikovia Formuly 1 na svoju integráciu medzi platformami stále čakali. To sa už čoskoro zmení, zo spolupráce Codemasters a EA vzíde táto funkcia už v auguste.

Presný dátum zatiaľ nepoznáme, no tím vývojárov bude integráciu testovať už neskôr tento mesiac – medzi 12. a 14. augustom prebehnú beta testy. Tie budú spočiatku fungovať v móde Social Race a kariére pre dvoch hráčov.

Reklama
Zdroj: formula1.com

Keď Cross-Play naplno implementujú, hráči na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S budú schopní pretekať medzi sebou. Samozrejme, ako v iných hrách, aj tu bude hranie medzi platformami voliteľnou funkciou. Lee Mather z Codemasters ju popísal nasledovne:

Reklama

„Cross-Play spája všetkých našich hráčov a umožňuje im urovnať skóre, kto je najlepší pretekár na všetkých platformách. Cross-Play nám tiež umožňuje vytvárať lepšie príležitosti na vytváranie pretekov, aby hráči mohli súťažiť s konkurenčnými pretekármi s podobnými vlastnosťami.“

REWIND Simracing Series

Pokiaľ ste fanúšikmi Simracingu, nezabudnite sledovať našu vlastnú ligu v hre F1 22REWIND Simracing Series. Tiež sa môžete pripojiť na náš Discord a stať sa jedným z našich pretekárov. Všetky dôležité odkazy nájdete v tomto vlákne:

https://linktr.ee/rewindsimseries

Najbližšie preteky sa konajú na austrálskom okruhu Albert Park Circuit, komentovaný stream prebehne 14. augusta 2022. Sponzorom aktuálnej sezóny je Home-Deco.cz, výrobca drevených pretekárskych okruhov Formuly 1 – ktoré sú zároveň cenami pre pretekárov našej série.

Tešíte sa na integráciu Cross-Play do hry F1 22? Aká ďalšia funkcia vám v titule ešte chýba? Dajte nám vedieť do komentárov!

Reklama

Zdroj: geektyrant.com

Exit mobile version