Site icon REWIND.sk

Takto v skutočnosti vzniká filmová mágia! Tieto fotky zo zákulisia filmov vám doslova vyrazia dych

Mark Ruffalo Hulk

Zdroj: brightside.me

Reklama

Svet filmov je nádherný, avšak veľmi drsný. Nemyslite si, že filmári len sedia a pijú kávičku, kým za nich všetku prácu oddrú ajťáci pri počítačoch. V skutočnosti je za každou drahou scénkou tona práce a príprav a niekedy musia tvorcovia vydržať na pľaci aj 16 hodín vkuse! A samozrejme je ich tam minimálne sto. Od kaskadérov, po komparzistov, cez slávne herecké hviezdy. Vidieť ako sa tvorí hollywoodsky trhák je skutočne strhujúce a my vám to dnes ukážeme. Tieto fotky zo zákulisia filmov skrátka musíte vidieť!

Dnes totiž uvidíte fotky zo zákulisia napríklad aj famóznej akčnej scénky zo série Mission Impossible, tvorbu davu v sérii Star Wars, ako vlastne vyzerali Ninja Korytnačky a nezabudneme ani na fanúšikov MCU. V tomto článku totiž uvidíte, ako v skutočnosti vzniká tá pravá filmová mágia!

Reklama

1. S takouto fóliou na tvári musí hrať slávny herec Mark Ruffalo. Ono stať sa Hulkom človeka stojí mnoho úsilia. A samozrejme musí stráviť nejaký čas aj v maskérni.

Zdroj: brightside.me

2. Herci z filmu Ninja Korytnačky museli mať na sebe špeciálne obleky so senzormi na zachytenie pohybu

Zdroj: brightside.me

3. Anna Kendrick používala pri korčuľovaní vo filme Noelle tento špeciálny nástroj

Zdroj: brightside.me

4. Tvorcovia pracujú na tvorbe mesta, ktoré bolo zničené vo filme Terminátor 2: Den zúčtovania

Zdroj: brightside.me

5. Aby vytvoril dav pri pretekárskej scéne vo filme Star Wars: Epizóda 1 – Skrytá hrozba, použil slávny George Lucas farebné vatové tampóny!

Zdroj: brightside.me

6. Eddie Redmayne pri nakrúcaní filmu Fantastické zvery a ich výskyt stojí na špeciálnom stojane, aby vyzeral vyšší

Zdroj: brightside.me

7. Herečka Rebecca Ferguson sedí na motorke, ktorá je na pohyblivej plošine pri nakrúcaní filmu Misson Impossible: Národ grázlov

Zdroj: brightside.me

8. Na vytvorenie zelenej pokožky Gamory zo Strážcov Galaxie je potrebných niekoľko hodín intenzívnej práce

Zdroj: brightside.me

9. Slávny režisér Michael Bay ukazuje herečke Nicole Anne Peltz, ako ju asi chytí ruka transformera vo filme Transformers 4

Zdroj: brightside.me

10. Slávna scéna z Titanicu, v ktorej Jacke zachraňuje Rose pred pádom do Atlantiku, nevyzerala pri nakrúcaní až tak skvelo. Niektoré fotky zo zákulisia filmov diváka skutočne prekvapia.

Zdroj: brightside.me

Zdroj: brightside.me

Reklama
Exit mobile version