Site icon REWIND.sk

Herec, ktorý stvárnil Joffreyho Baratheona, sa vracia po pauze. V akej snímke ho uvidíme najbližšie?

herec jack gleeson

Zdroj: alphacoders.com

Reklama

Herec Jack Gleeson si dával od hrania prestávku

Herec Jack Gleeson, ktorého väčšina z nás pozná ako Joffreyho Baratheona, sa po pauze vracia na televízne obrazovky. Po stvárnení spomínanej postavy v seriáli Hra o tróny z kanálu HBO sa rozhodol spraviť si na 6 rokov prestávku.

Bolo to hlavne kvôli prijatiu Joffreyho. Ten bol totiž krutým a sadistickým vládcom a väčšina ľudí si priala jeho smrť. To sa v seriáli aj vyplnilo. 27-ročný umelec bol však najviac spájaný s touto postavou, tak sa rozhodol na chvíľku stiahnuť.

Reklama
Zdroj: www.interez.sk

Popri tom sa venoval svojej akademickej kariére a istý čas uvažoval, že sa prestane venovať herectvu úplne. V rozhovore pre Saturday Night Live sa vyjadril nasledovne:

Reklama

„Túžil som stať sa hercom, no v posledných rokoch som na to začal meniť názor. Som ale ochotný ho zmeniť znovu. Pri výrobe Game of Thrones som sa dostal, nechcem povedať, pod tlak – povedzme že sa to pre mňa stalo príliš reálnym“

V rozhovore ďalej dodal, že nechce znieť nevďačne, ale v tomto prípade by si mohol dovoliť byť trochu nevďačným.

V čom sa opäť Jack Gleeson ukáže?

Teraz sa však vracia na televízne obrazovky, a to v úplne inom štýle. Zhostí sa totiž úlohy v komediálnom seriáli. Ten sa bude vysielať na BBC Two a ponesie názov Out of Her Mind.

Zdroj: comedy.co.uk

Séria bude odrážať osobné postrehy, skúsenosti a príhody britskej komičky Sara Pascoe. V show si zahrá aj hlavnú rolu. Okrem nej a Gleesona sa s seriáli objavia Cariad Lloyd, Juliet Stevenson a raper Scroobius Pip. Herečka sa o seriáli a obsadení vyjadrila:

Reklama

„Out of Her Mind je priamym odrazom mojej mysle. Zmenili sme ju na zábavný park a všetci sú pozvaní! Obsadenie je ÚŽASNÉ a nemôžem sa dočkať, kedy ľudia uvidia, čo sme vytvorili.“

Seriál sa však miestami rozhodne aj vybočiť z tradičného formátu sitcomu a prinesie reálne vedecké vysvetlenia alebo animované sekvencie. Spolu s popisom „bude to hlavne o rodine a ako ju prežiť“ nám túto informáciu priniesol magazín Metro.

Herec Jack Gleeson teda zvládol aj svoje štúdium na univerzite, aj sa vracia k herectvu. Tešíme sa z toho a už teraz sme zvedaví ako sa mu podarí rola v humornom seriáli. O to viac sa nevieme dočkať seriálu samotného.

Ste zvedaví na rolu Jacka Gleeson v komedii? A ako si myslíte, že sa mu podarí? Nezabudnite nám dať vedieť v komentároch.

Reklama

Zdroj: unilad.com

Exit mobile version