Site icon REWIND.sk

Trailer na tretiu sezónu Call of Duty: Warzone prichádza aj s ukážkou vylepšeného Verdansku

hraný trailer Call of Duty: Warzone

Zdroj: game-experience.it

Reklama

Už máš svoj tím, s ktorým spoločne vkročíš do tretej sezóny obľúbenej Battle royale hry? Call of Duty: Warzone opäť prichádza s obrovským počtom skvelých noviniek, čo potvrdzuje aj šialene vyzerajúci hraný trailer.

Vývojárske štúdio Activision je s novým videom „Squad up the World“ pripravené vcucnúť hráčov späť do vynoveného Verdansku, v ktorom opäť zažiješ hodiny skvelej zábavy. Aktualizácia je prístupná od 22. apríla 2021 a nižšie nájdeš zhrnutie všetkého, čo by si mal o nej vedieť.

Reklama

Hraný trailer k tretej sezóne Call of Duty: Warzone

Zhrnutie nových aktualizácií v 3. sezóne

Pribudnú traja noví operátori, ktorých môžeš používať v rámci všetkých herných režimov. Volajú sa Wraith, Knight a Antonov. Nechýbajú samozrejme ani zbrane. Tých bude až šesť, ale iba dve z nich môžeš získať free-to-play hraním – PPSh41 (samopal) a švajčiarsku K31 (sniperka). Ostatné štyri – balistický nôž (boj na blízko), CARV.2 (taktická zbraň), AMP63 (pištoľ) a bejzbalová palica – získaš splnením hernej výzvy alebo zakúpením balíka s modrým označením.

Reklama

Novinkou je aj Nuke Event, ktorý od základov vyhladil Verdansk a nahradil ho jeho novou verziou z 80. rokov na štýl Black Ops Cold War. Mapa je dokonca o niečo väčšia, takže si túto virtuálnu strieľačku užiješ lepšie ako kedykoľvek predtým.

Kolaborácia medzi Warzone a Cold War prinesie niekoľko noviniek aj do hry Black Ops Cold War – štyri multiplayerové mapy (Yamantau, Diesel, Standoff, Duga), dva maltiplayerové režimy, nový scorestreak systém a niekoľko ďalších vozidiel. Vylepšení sa dočká aj Zombie mód s novou lokalitou. Do Warzone taktiež príde event Hunt for Adler.

Warzone aktualizácia na PlayStation 5 a PlayStation 4 pozostáva z 25,6 GB súboru. Xbox Series X/S a Xbox One čaká 25,9 GB, zatiaľ čo PC hráčov čaká 25,2 GB aktualizácia.

Reklama

Páčil sa ti nový hraný trailer oznamujúci príchod tretej sezóny obľúbenej Battle royale hry Call of Duty: Warzone? Názor nám môžeš napísať dole do komentárov.

Zdroj: callofduty.com

Exit mobile version