Site icon REWIND.sk

Prvá upútavka z animovaného seriálu Arcane je konečne tu! Novinku zo sveta League of Legends uvidíš na Netflixe

Arcane Netflix

Zdroj: Riot Games/Netflix

Reklama

Prvý animovaný seriál založený na obľúbenej MOBA hre League of Legends sa konečne blíži. Nadchádzajúca séria Arcane pochádza z dielne Riot Games a už túto jeseň si ju budeš môcť pozrieť na streamovacej platforme Netflix.

Riot Games a Netflix zverejnili upútavku k animovanej sérii Arcane:

Najnovšia upútavka trvá síce len niekoľko sekúnd, ale za ten krátky čas dokáže odhaliť hneď niekoľko zaujímavostí. Vidieť v nej napríklad aj súboj medzi Vi a Jinx, ktoré zo sveta hry League of Legends určite veľmi dobre poznáš.

Reklama

Príbeh seriálu by nás mal lepšie zoznámiť s pôvodom týchto dvoch obľúbených postáv a zdá sa, že práve jedna zo zatiaľ neznámych postáv z upútavky by mohla mohla poslúžiť ako dôvod, prečo sa z týchto dvoch dám nakoniec stali úhlavní nepriatelia.

Reklama
Zdroj: earlygame.sk

Zavítame do miest ako Piltover a Zaun

Spolu s ich príbehom dostaneme pravdepodobne aj pozadie dvoch vzájomne konkurenčných miest Piltover a Zaun, o ktorých viac sme sa začali dozvedať až s príchodom kartovej hry Legends of Runeterra. Obe mestá sú známe svojimi pokročilými technológiami, avšak zatiaľ čo Piltover je steampunková utópia, Zaun je známy pre svoje nekontrolované experimenty z oveľa temnejších dôvodov.

Kto by to bol povedal, že práve kartová hra poslúži ako kľúč k rozšíreniu League of Legends Cinematic Universe. A ak sa animovaná séria skutočne odohráva vo vyššie spomenutých mestách, je pravdepodobné, že môžeš očakávať prítomnosť ďalších známych hrdinov. Z Piltoveru totižto okrem Vi pochádzajú aj Caitlyn, Camillie, Ezreal, Heimerdinger, Jayce, Orianna Seraphine. Čo sa týka Zaunu, Blitzcrank, Dr. Mundo, Ekko, Janna, Singed, Twitch, Urgot, Viktor, Warwick, Zac, Ziggs a samozrejme Jinx.

Sériu Arcane vyrobí Riot Games v spolupráci so spoločnosťou Fortiche Productions, s ktorou už v minulosti pracovali na niekoľkých filmových a hudobných projektoch. Takže sa určite máme na čo tešiť a do prvého televízneho seriálu zo sveta League of Legends nahliadneme už v druhej polovici tohto roka. Do tej doby nás nezabudni sledovať, pretože oficiálny trailer by mohol doraziť už v blízkej budúcnosti.

Reklama

Čo hovoríš na animovaný seriál, ktorý uvidíš na streamovacej platforme Netflix už túto jeseň? Názor nám môžeš napísať dole do komentárov.

Zdroj: youtube.com

Exit mobile version