Site icon REWIND.sk

Štúdio CD Projekt presunulo bližšie predstavenie hry Cyberpunk 2077. Kedy sa ho dočkáme?

odloženie Cyberpunk 2077

Zdroj: alza.cz

Reklama

Vážnosť aktuálnej situácie v Spojených štátoch si uvedomujú aj vývojári a spoločnosti herného priemyslu. Sony presunulo bližšie predstavenie hier na PlayStation 5 a v rovnakom duchu pokračuje aj poľské vývojárske štúdio CD Projekt. To malo na 11. júna naplánovanú prezentáciu s názvom Night City Wire, ktorá nám mala priniesť očakávané informácie a novinky z hry Cyberpunk 2077.

Odloženie Cyberpunk 2077 Night City Wire

Avšak kvôli hnutiu #BlackLivesMatter toto predstavenie odložili, pretože podľa ich slov sa vo svete „práve dejú dôležitejšie diskusie, a my chceme, aby boli vypočuté,„. Tento postoj zdieľali na svojom oficiálnom Twitter účte, kde priblížili aj nový dátum prezentácie. Night City Wire sa tak presúva na 25. jún.

Reklama

Pokiaľ nie ste oboznámení s aktuálnou situáciou v USA, v skratke vám ju priblížime. Už niekoľko dní prebiehajú v desiatkach amerických miest masové protesty, ktoré začali policajnou vraždou Afroameričana Georgea Floyda. Protesty s heslom „Black Lives Matter“ sú teda väčšie a vyhrotenejšie, ako kedykoľvek predtým.

Odloženie Cyberpunk 2077 Night City Wire plne rešpektujeme a podporujeme. Na dobré sa predsa dlho čaká…

Zdroj: pcgamer.com

Exit mobile version