Site icon REWIND.sk

Spoločnosť OnePlus oznámila príchod novej vlajkovej lode strednej triedy s názvom OnePlus Nord 2 5G

OnePlus Nord 2 5G

Zdroj: droid.news

Reklama

Čínsky výrobca smartfónov OnePlus si pre všetkých fanúšikov pripravil nečakané prekvapenie. Spoločnosť oznámila príchod nového smartfónu strednej triedy z radu Nord, ktorého celý názov je One Plus Nord 2 5G a čaká ho hneď niekoľko softvérových vylepšení.

OnePlus si väčšinu komponentov do smartfónov vyrába sám, ale ich najnovší kúsok Nord 2 5G by mal v sebe skrývať na mieru vyrobený čip od spoločnosti MediaTek. Verzia čipsetu s názvom Dimensity 2000 bude vyrobená exkluzívne pre OnePlus. Technicky sa dá považovať za exkluzívny a najvýkonnejší, ale v skutočnosti ho už využívajú rôzne iné smartfóny značky Realme, Oppo alebo Xiaomi.

Reklama
Zdroj: trak.in

OnePlus Nord 2 5G príde na trh s obrovským počtom skvelých inovácií

Nový model obsahuje celú radu unikátnych funkcií s umelou inteligenciou vrátane AI Photo Enhancement – umožňuje automaticky upraviť farbu a kontrast v závislosti od scenérie. OnePlus tvrdí, že to bude fungovať s 22 rôznymi scenériami, no stále netušíme o čo presne sa jedná.

Reklama

Medzi ďalšie vylepšenia patrí technológia AI Color Boost, ktorá dokáže zaviesť vysoký dynamický rozsah v akýchkoľvek podmienkach. Taktiež tu máme funkciu AI Resolution Boost na zvýšenie rozlíšenia videa v niektorých pridružených aplikáciách. Malo by toho byť oveľa viac, ale na všetko ostatné si ešte musíme počkať.

Zdroj: in.news.yahoo.com

Kedy smartfón uvidíme?

Spoločnosť OnePlus je známa tým, že nové produkty odhaľuje len pár mesiacov pred uvedením. Aj preto je oficiálne potvrdenie smartfónu OnePlus Nord 2 5G skvelým prekvapením, nakoľko pôvodný OnePlus Nord zasiahol trh ešte len minulý rok v júli.

Momentálne neexistuje presný dátum spustenia výroby alebo uvedenia smartfónu na trh, ale podľa typického strategického správania spoločnosti sa očakáva, že viac informácií o špecifikáciách k nám dorazí už v najbližších týždňoch. Vypustenie sa tým pádom odhaduje na august september 2021.

Reklama

Si fanúšikom značky OnePlus a dáš šancu novému smartfónu OnePlus Nord 2 5G? Názor nám môžeš napísať dole do komentára.

Zdroj: oneplus.in

Exit mobile version