Site icon REWIND.sk

Realme GT je nový super-výkonný smartfón so špičkovým čipsetom a skvelou cenovkou

Realme GT

Zdroj: gizmochina.com

Reklama

Strednú triedu smartfónov doplní nový vlajkový model spoločnosti Realme. Smartfón Realme GT je prvým kúskom z novej rady tejto stále rozrastajúcej sa značky a vyzerá to tak, že dokáže konkurovať aj iným čínskym smartfónom, ako je napríklad OnePlus Nord.

V Číne začína Realme GT s cenovkou 2799 CNY (približne 360 eur) v základnej verzii s 128 GB úložiskom a 8GB RAM. Vylepšená verzia s 256 GB úložiskom a 16GB RAM stojí 3299 CNY (približne 430 eur).

Reklama
Zdroj: gsmarena.com

Špecifikácie smartfónu Realme GT

Dizajn modelu Realme GT 5G je zjavne inšpirovaný koncepciou športových automobilov s označením GT. K dispozícii bude v striebornej a modrej farbe, ako aj unikátnej závodnej žltej vyrobenej z vegánskej kože. Raritou je prítomnosť konektoru 3,5mm audio jack.

Reklama

Smartfón má 3D sklenený zadný kryt a dodáva sa s 6,43palcovým FHD+ displejom s obnovovacou frekvenciou 120 Hz. Na zadnej strane okrem skleneného krytu nájdeme aj tri fotoaparáty – hlavný 64 Mpx snímač, ultraširoký 8 Mpx snímač a makro snímač s rozlíšením 2 Mpx. Selfie kamera má 16 Mpx.

Zdroj: gsmarena.com

Super-výkon so špičkovým čipsetom

Vo vnútri zariadenia sa nachádza nový procesor Snapdragon 888 od Qualcommu, ktorý by mal zaisťovať super-rýchle procesy pri rôznych činnostiach. Nechýbajú ani špeciálne režimy pre optimalizáciu hier a na mieru šité interné chladenie.

Rovnako ako pri ostatných Realme smartfónoch, aj Realme GT podporuje 65W nabíjanie, ktoré doplní potrebnú šťavu batérii s kapacitou 4500 mAh za 35 minút.

Reklama

Kedy bude smartfón Realme GT uvedený na trh aj v ostatných krajinách sveta a koľko bude stáť u nás v Európe je zatiaľ otázne, ale to by sa mohlo zmeniť už v blízkej budúcnosti.

Čo hovoríš na nový super-výkonný smartfón Realme GT? Páčia sa ti jeho špecifikácie? Názor nám nezabudni zanechať dole v komentároch.

Zdroj: gmsarena.com

Reklama
Exit mobile version