Site icon REWIND.sk

Ďalší remake a nový multiplayerový titul. Herná séria The Last of Us sa dočkala skvelých noviniek

The Last of Us Part I

Zdroj: twistedvoxel.com

Reklama

Do epického sveta The Last of Us prichádzajú skvelé herné novinky

The Last of Us sa rozrastie o nové kúsky, no takéto herné novinky nečakal nikto! Neostane to len pri jednej hre a svoje miesto si našiel aj ďalší projekt z rovnakého prostredia. Remake s názvom The Last of Us Part I ponúkne úplné prepracovanie pôvodného zážitku, ktorý bude vernou kópiou originálnej hry. Výraznú zmenu bude cíť hlavne v modernizovanej hrateľnosti, vylepšenom ovládaní a rozšírených možnostiach herných mechaník. Sony taktiež sľubuje hlbší ponor do herného zážitku prostredníctvom vylepšených efektov, ako aj vylepšeným prieskumom herného prostredia a intenzity bojov.

Vývojár síce nešpecifikoval vizuálne vylepšenia hry, ale najnovšia upútavka v rozlíšení 4K ukázala všetko potrebné. Vidieť kombináciu rôznych herných záberov a kinematografie pri 60 fps, ktoré vyvolali nadšenie v nejednom skalnom fanúšikovi tejto unikátnej hernej série v post-apokalyptickom svete. Vydanie hry na PS5 padlo na 2. septembra 2022.

Reklama
Zdroj: ign.com

The Last of Us Part I bude obsahovať uznávaný prequel hry The Last of Us: Left Behind. Táto expanzia debutovala vo februári 2014 , teda osem mesiacov po vydaní pôvodnej hry na PlayStation 3. Celá hra stojí 69,99 € a bude k dispozícii aj v ultimátnej edícii Firefly s cenovkou 99,99 € – verzia sa bude dodávať v obale Steelbook a zahŕňa zatiaľ nešpecifikované koncepty príbehu. Záujemci v tejto edícii dokonca nájdu aj kópiu štvorčíslia komiksu The Last of Us: American Dreams. Nie je zatiaľ jasné, či sa táto edícia bude predávať na našom území, avšak podľa všetkého ju nájdeme v limitovanom počte aj u niektorých slovenských predajcov.

Reklama

Sony pracuje na PC verzii a novej multiplayerovke

Vývojárske štúdio Naughty Dog vyvíja hernú franšízu The Last of Us na PS5. Pri tejto platforme to však neostane a na rad prichádza úplne nový smer – PC verzia. Sony začalo s prenosom svojich exkluzivít na PC v roku 2020. Prvou hrou bol PlayStation hit Horizon Zero Dawn, po ktorom sa na zoznam pridali Death Stranding, Days Gone a najnovšie aj God of War. Je teda logickým krokom, že tento trend rozšíria aj na jeden z ich najväčších herných klenotov.

Oznámený bol dokonca multiplayerový titul pod záštitou herného režiséra Anthonyho Newmana (The Last of Us Part II). V ňom sa zo Seattlu presunieme do San Francisca, čo znamená jediné – úplne nový príbeh s novými postavami. Viac informácií o tejto novinke odhalených nebolo.

Páčili sa ti herné novinky zo sveta The Last of Us, ktoré oznámilo Sony? Názor nám môžeš napísať dole do komentára.

Reklama

Zdroj: gematsu.com

Exit mobile version