Site icon REWIND.sk

Ubisoft rozdáva hru Tom Clancy’s The Division úplne zadarmo na PC a Xbox Live Gold. Uchmatni si ju ešte dnes

Division zadarmo

Zdroj: goodfon.com

Reklama

Ubisoft je v rozdávaní herných titulov zadarmo veľmi dobre známy a po hre Watch Dogs 2 sa na zoznam pridáva ostrieľaná klasika Tom Clancy’s The Division.

Kópiu hry si môžeš stiahnuť na oficiálnej stránke Ubisoftu, ale pozor! Čas je obmedzený a preto nepremeškaj takúto lukratívnu ponuku ešte dnes.

Reklama
Zdroj: hardcoregamer.com

Ubisoft ponúka Tom Clancy’s The Division zadarmo na PC a Xbox Live Gold predplatiteľov

Jediné, čo k tomu potrebuješ, je registrované konto na stránke spoločnosti, ktoré si vieš vytvoriť v priebehu pár minút. Okrem toho musíš vlastniť Uplay účet a používať softvérového klienta Uplay (stiahnuteľný cez Store).

Reklama

Aj keď to znie komplikovane, zvládnuť sa to dá naozaj veľmi rýchlo a moja kópia The Division je pripravená k hraniu. Ako je na tom tá tvoja? Poriadne si to premysli, pretože hra bude k dispozícii len do 8. septembra 2020.

Tešiť sa môžu aj predplatitelia služby Xbox Live Gold, pre ktorých je taktiež táto strieľačka bezplatná k uloženiu do knižnice. Tom Clancy’s The Division však nie je jedinou hrou pre hráčov Xboxu a k dispozícii majú aj The Book of Unwritten Tales 2, Armed and Dangerous a de Blob 2.

Návrat do post-apokalyptického New Yorku

The Division sa odohráva v zničenom New Yorku po tom, čo si smrteľná pandémia vyžiadala svoju daň a ulice mesta sa v sekunde stali násilnými.

Reklama

Môžeš si vybrať medzi sólo hraním alebo sa spojíš s tromi spojencami, ktorí sa ti v boji budú určite hodiť. Nepriateľov totiž číha na každom rohu kopec a hru z roku 2013 netreba podceňovať. Dodnes si drží kvalitu, o čom sa môžeš presvedčiť aj vo vyššie priloženom videu.

Okrem singleplayeru stojí za zmienku aj online multiplayer, ktorý bol hráčmi prijatý ako veľmi silná stránka tohto herného titulu. A aj keď online komunita už nie je tak silná ako v minulosti, pretože sa väčšina hráčov presunula do hry Division 2, dať hru zadarmo môže opäť naštartovať nostalgický vibe a oživiť popularitu tejto akčnej klasiky.

Stiahneš si hru Tom Clancy’s The Division, ktorú Ubisoft ponúka zadarmo do 8. septembra 2020? Čas sa kráti, preto ti odporúčame konať ešte dnes.

Reklama

Zdroj: register.ubisoft.com

Exit mobile version