Site icon REWIND.sk

Akú online hru hral Thor v Avengers: Endgame? Dosť možno ste ju skúšali tiež!

Akú hru hral Thor v Avengers: Endgame

Zdroj: stickpng.com, 30nama.services

Reklama

Vyše 3-hodinová marvelovka, ktorá ukončila dlhoročnú púť našich hrdinov, mnohých z nás rozplakala. Ako sme však naznačili aj v našej recenzii, novinka popri tom všetkom dokázala poriadne pobaviť. Aj preto sa v nej objavilo viacero momentov, ktoré ocenia hlavne mladí diváci. Ten najväčší a dosť možno najvtipnejší však mal samotný Boh blesku. Samozrejme, okrem toho, akú hru hral Thor v Avengers: Endgame, vám v tomto článku neprezradíme nič z príbehu!

Zdroj: collider.com

Akú hru hral Thor v Avengers: Endgame?

Nová marvelovka nám podľa očakávaní ukázala zúfalých superhrdinov, ktorí boli zničení po boji s Thanosom. Po Infinity War sa s porážkou každý nezmieril svojim vlastným spôsobom, pričom samotný Thor mal k nášmu srdcu najbližšie.

Reklama

Právoplatný kráľ Asgardu sa obrátil na pomoc od typických „liečiteľov“ depresie – nezdravé jedlo, alkohol a hry. A aj keď Thor vo filme pôsobil tragicky, nedalo nám to a museli sme sa poriadne zasmiať, keď sa na filmovom plátne ukázal Fortnite. Áno, Thor je naozaj vášnivým hráčom tejto populárnej, no rovnako nenávidenej hry. To však nestačilo.

Reklama
Zdroj: epicgames.com

Pokiaľ ste už film videli, viete, kto sa s Thorom v scéne nachádzal, no pokiaľ to neviete, neprezradím vám to. Jedna z týchto postáv však pomohla vytvoriť jednu z najvtipnejších scén v Marveli. Keď sa mu totižto vo Fortnite nedarilo a opakovane ho zabíjal „Noobmaster69,“ Thor vzal do rúk slúchadlá s mikrofónom a vyhrážal sa mu tým, že mu odtrhne prsty a napchá mu ich do zadku, pokiaľ v hre nedá pokoj jeho kamarátovi. Hej, tiež by som tomu neveril.

Prečo teda Marvel do najdôležitejšieho filmu MCU umiestnil takúto vtipnú scénu, ktorá vyzerá ako vystrihnutá z párodie alebo skeču SNL? Nuž, nielen že ňou pobavili milióny ľudí, ale taktiež ju využili vo svoj prospech – ku filmu Avengers: Endgame totižto spustili spoluprácu s herným štúdiom Epic Games, aby do Fortnite priniesli aktualizáciu inšpirovanú filmom!

Ak ste už film videli, ako ste v kine na túto scénu reagovali? No a pokiaľ ste sa o nej dozvedeli až teraz, čo na ňu vravíte? Veríte nám vôbec? Vaše názory a pocity nám zanechajte v komentároch!

Reklama

Zdroj: twitter.com

Exit mobile version