Site icon REWIND.sk

Ako to bude s filmom Jumanji 4? Tvorca povedal, že by mali „vážne veľké vízie“

Jumanji 4

Zdroj: indonesia.on-24.com

Reklama

Producent hovorí o filme Jumaji 4

Prvý film Jumanji sme mohli vidieť ešte v roku 1995. Jeho pokračovanie, ktoré bolo zároveň ľahkým rebootom, prišlo až v roku 2017. Voči Jumanji: Vitajte v džungli boli diváci značne skeptickí. Avšak jeho komerčný aj divácky úspech zabezpečil pokračovania. Ako to však vyzerá s ďalšou časťou, celkovo Jumanji 4?

K tomu sa vyjadril Hiram Garcia, producent, ktorý už dlhší čas pracuje s jednou z hlavných hviezd filmu. S Dwaynom Johnsonom má popri tom v príprave až 4 filmy, pričom ďalší môže byť zvažovaný. Sú nimi komiksovka od DC Black Adam, vianočná komédia Red One, pokračovanie k Jungle Cruise a práve pokračovanie Jumanji.

Reklama
Zdroj: hdqwalls.com

Johnson si projekty starostlivo vyberá

V hre by mohlo byť aj pokračovanie najdrahšieho filmu z dielne NetflixuRed Notice 2 by spolu priniesli bez problémov, stačí im len, ak by mali diváci o film záujem. To povedal Garcia v rozhovore pre portál Collider. Rozoberali tam viacero tém, hlavne nadchádzajúce filmy.

Reklama

Johnson si vraj starostlivo vyberá v akých projektoch sa objaví. Tak dal nedávno definitívne zbohom sérii Rýchlo a zbesilo, ako sme informovali aj u nás. Avšak všetky spomínané by rád priniesol. Pre Jumanji už by mali aj nejaké nápady, záležalo by to však aj na vyťaženosti hercov.

Zdroj: boldcanon.com

Jumaji rodina sa na pľacoch baví

V rozhovore povedal, že už však má pre tretiu časť novodobého Jumanji „vážne veľké vízie“. Uviedol nasledovné:

„Stane sa to. Samozrejme, že sa to stane. Máme vážne veľké vízie pre ten tretí Jumanji film. Práve sme diskutovali aj o návrhu scenára, ktorý onedlho prednesieme Sony. Ale film sa bude realizovať po Red One, čo je aj správne časovanie. Sedí to s rozvrhmi hercov. Ako si môžete predstaviť, Kevin Hart je super zaneprázdnený. A rovnako aj Dwayne Johnson. Ale milujeme ich. Milujeme tú Jumanji rodinu. Je skvelé mať ich a Jacka Blacka a Karen Gillan, všetky tieto obrovské megahviezdy. Je to to najlepšie. Vychádzajú spolu, na pľacoch je zábava a všetko to je také radostné. Aj preto chceme znovu prísť a priniesť s nimi aj tretí film.“

Jumanji sa rozširuje vlastným spôsobom

Takže je to potvrdené samotným producentom – Jumanji 4 určite bude. Podľa jeho slov môžeme vidieť, že očakáva návrat všetkých štyroch hlavných hercov. Ako režisér by sa mal vrátiť Jake Kasdan, ktorý pracoval aj na filme Jumanji: Ďalší level.

Reklama

Je veľmi dobré, že sa ukázalo, že séria dokáže mať tú správnu atmosféru aj po Robinovi Williamsovi. Novšie spracovanie má stále svoju originalitu a zachováva si špecifický štýl. Preto sme radi, že spolu so štvoricou tínedžerov budeme môcť skočiť do ďalšej hry!

Ste radi, že nám producent spolupracujúci s Dwaynom Johnsonom potvrdil Jumanji 4? Máte radi obnovenú sériu alebo nedáte dopustiť na pôvodný film? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: movieweb.com

Reklama
Exit mobile version