Site icon REWIND.sk

Od svojej postavy Homelandera tuším nemá ďaleko. Anthony Starr bol zatknutý za napadnutie

anthony starr zatknutý

Zdroj: sportskeeda.com

Reklama

Anthony Starr zatknutý za napadnutie

Niektorí herci vedia zahrať svoje postavy vďaka tomu, že na ňu dlho cvičili, niektorí vďaka prirodzenému talentu. A zdá sa, že niektorí iba vďaka tomu, že hrajú v podstate sami seba. To bude asi aj prípad herca, ktorý hrá Homelandera v známom seriáli The Boys. Anthony Starr bol zatknutý za napadnutie.

Herec sa nachádzal v španielskom meste Alicante. V lokalite sa nachádzal kvôli nakrúcaniu chystaného akčného trileru od Guya Ritchieho, ktorý zatiaľ ešte nedostal názov. Zdá sa, že sa išiel po natáčacom dni poriadne odreagovať a vymklo sa to spod kontroly.

Reklama
Zdroj: reddit.com

Reagoval málo slovami a údermi

Mieste noviny El Pais uviedli, že v noci z druhého na tretieho marca, okolo druhej hodiny ráno, sa dostal do bitky. V nej napadol a zranil mladého, 21-ročného kuchára menom Bathuel Araujo. Herca spolu s jedným z čašníkov vraj opakovane upokojovali, lebo bol hlučný, veľmi opitý a vrážal do ľudí. Zavolali preto políciu a chceli ho slovne upozorniť.

Reklama

Starr ale naspäť nereagoval slovami, ale údermi. Dvakrát vrazil kuchárovi päsťou a zrejme sa mu to nezdalo ako dostatočné, tak na jeho tvári rozbil pohár. Araujovi tým rozrezal oblúk nad okom, čo museli byť zabezpečené štyrmi stehmi. Ešte kým mu rozbil o tvár sklo, konfrontoval ho slovami:

„Nevieš s kým si si zahrával. Ty nevieš kto ja som a čo si správe spôsobil.“

Na súd sa nečakalo dlho

Vyjadrenia poskytla aj polícia a ich správy boli zdieľané prostredníctvom The Daily Mail. Herca pôvodne nemenovali, avšak potvrdili, že pri danom incidente v bare zatkli 46-ročného muža o 2:30 ráno.

Následne sa s hercom konal v piatok, 4. marca súd. Stav opitosti bol sudcom braný ako poľahčujúca okolnosť. Trest bol teda jasný a zhodli sa na ňom štátni zástupcovia aj obžaloba. Herec musel do 72 hodín uhradiť čiastku £4,141, teda zhruba 5 000 €. Okrem toho však dostal ročnú podmienku, počas ktorej nesmie spáchať ani malý prečin.

Reklama
Zdroj: deadline.com

Pokuta a ročná podmienka

Anthony Starr bol teda ešte pred víkendom zatknutý a rozhodlo sa aj o jeho rozsudku. Viaceré médiá sa snažili kontaktovať firmy, ktoré ho zastupujú, aby k tomu podali vyjadrenie alebo aby zistili, či už svoj dlh poškodenému zaplatil. Zatiaľ však bez odpovede. Otázne je aj, ako to ovplyvní kariéru novozélandského herca a či budú mať pre neho filmári v tomto prípade ešte role.

Čo hovoríte na agresívne správanie herca? Tiež vám to pripomína jeho postavu zo seriálu? Poznáte ho aj z iných filmov alebo seriálov? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: nme.com

Reklama
Exit mobile version