Site icon REWIND.sk

Na Apple TV+ mieri hraný sci-fi seriál Dr. Brain s hviezdou filmu Parazit od režiséra I Saw the Devil

Apple Dr Brain

Zdroj: macrumors.com

Reklama

Čo keby si mal svoje spomienky uložené ako dáta na pevnom disku? Presne touto istou témou sa bude zaoberať pripravovaný sci-fi seriál Dr Brain, ktorý obohatí seriálovú ponuku streamovacej platformy Apple TV+.

Novinka je založená na populárnom webtoone (digitálny komiks), na ktorom sa bude podieľať niekoľko zvučných filmárov a umelcov.

Reklama
Zdroj: headtopics.com

Na Apple TV+ mieri hraný sci-fi seriál Dr Brain

V hlavnej úlohe sa predstaví Lee Sunkyun (Parazit) ako vedec skúmajúci mozog, snažiaci sa prísť na to, ako získať prístup k najhlbším tajomstvám a spomienkam mozgu s postranným úmyslom odhaliť pravdu o strašnej tragédii, ktorá zastihla jeho rodinu.

Reklama

Seriál momentálne natáča v Južnej Kórei. Scenár a réžiu si pod svoje krídla zobral uznávaný tvorca Kim Jeewoon (I Saw the Devil). V pozícii producentov sa v tomto lákavom seriálovom projekte predstavia Samuel Yeunju Ha (Okja), Ham Jung Yeub, Daniel Han zo štúdia Studioplex, Joy Jinsoo Lee a Min Young Hong zo štúdia Kakao Entertainment.

Zdroj: variety.com

Oficiálna synopsa:

„Dr. Brain je emocionálna cesta, ktorá nasleduje vedca skúmajúceho mozog posadnutého hľadaním nových technológií na prístup k vedomiu a spomienkam skrývajúcich sa v mozgu. Jeho život ide však dolu kopcom, keď sa jeho rodina stane obeťou záhadnej nehody. Pomocou svojich znalostí a schopností sprístupňuje spomienky z mozgu svojej ženy, aby odhalil tajomstvo toho, čo sa jeho rodina stalo a prečo.“

Ak ti slovo webtoon nič nehovorí, jedná sa o digitálne komiksy, ktorých pôvodom je Južná Kórea. Dnes si však táto komiksová forma získala obrovskú popularitu po celom svete a vychutnať si ich môžeš aj ty na stránke Webtoon.com.

A keďže juhokórejská kinematografia nám v posledných rokoch dokazuje poriadnu dávku kvality, nový seriál založený na juhokórejskom webtoone znie ako ďalší výrazný krok vpred. Dátum premiéry seriálu Dr. Brain zatiaľ nepoznáme, ale o všetkých aktualizáciách o tejto novinke z radov Apple ťa budeme informovať.

Reklama

Dáš šancu novému sci-fi seriálu Dr. Brain, ktorý mieri na streamovaciu platformu Apple TV+? Názor nám môžeš zanechať dole v komentároch.

Zdroj: collider.com

Exit mobile version