Site icon REWIND.sk

Pôvodne mal byť vo filme Aquaman 2 Michael Keaton. Prečo ho nahradil Affleck?

Aquaman 2 Michael Keaton

Zdroj: screenrant.com

Reklama

Pôvodne bol vo filme Aquaman 2 Michael Keaton

Filmový svet DC podstupuje veľké zmeny. Našťastie sa nedotýkajú filmov, ktoré budú vydané v kinách. Marcový príchod druhého filmu s Arthurom Currym je teda neohrozený. Nedávno sme sa dozvedeli, že sa do neho vráti aj Ben Affleck. Pôvodne sa mal ale vo filme Aquaman 2 objaviť Michael Keaton.

Tento herec si zahral Batmana na prelome 80. a 90. rokoch vo filmoch od Tima Burtona. Veľkým prekvapením pre fanúšikov bolo, že sa vráti do filmu The Flash. Ten bude totiž skúmať cestovanie viacerými vesmírmi a viacero verzií Bruca Waynea je pritom úplne namieste.

Reklama
Zdroj: cosmicbook.news

Diváci dali dôvod, aby to tak nebolo

Správa, ktorú priniesol portál The Hollywood Reporter, odkazuje na viaceré zdroje. Podľa nich prebehlo testovacie premietanie filmu Aquaman a Stratené kráľovstvo. V ňom boli divákom ukázané aj zábery, kde vystupuje Keaton ako Batman. Publikum ich považovalo za „zmätočné“ a „nejasné“, prečo sa nachádza tento Batman v tomto univerze.

Reklama

Režisér James Wan sa teda vrátil do štúdia a Jason Momoa, predstaviteľ hlavnej úlohy, sa opäť stretol so svojím kolegom, Benom Affleckom. Ani nie týždeň po skúšobnom premietaní pretočili tieto scény tak, že sa v nich nachádzal už ustanovený maskovaný hrdina. Herec sa totiž v úlohe objavuje už od roku 2016 od filmu Batman v Superman: Úsvit spravodlivosti.

Zdroj: 8days.com

Nechali si jeho predstavenie do Flasha

Predstavenie Keatonovho Batmana si teda nechajú až na film The Flash. Ten by mal prísť do kín 23. júna 2023. Ráta sa s tým, že herec sa v úlohe bude objavovať aj dlhšie, pretože bol popisovaný ako „postarší muž, ktorý sa objaví vo viacerých filmoch, aby prinášal vedenie“. Malo to byť aj v chystanej Batgirl, ktorá je však teraz zrušená.

Aquaman: Stratené kráľostvo bude mať premiéru 17. marca 2023. Sleduje príbeh hlavného hrdinu, ako sa snaží v podmorskej ríši zachrániť všetky časti Atlantídy. Vracia sa viacero hercov z prvej časti, zatiaľ je aj veľkou otázkou, ako do neho zapadá ochranca mesta Gotham.

Reklama

Bolo by podľa vás tiež zbytočne mätúce, ak by už vo filme Aquaman 2 bol Michaela Keaton alebo by ste ho tam uvítali? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: thedirect.com

Exit mobile version