Site icon REWIND.sk

Svet Aquamana sa rozrastie o nový horor! Postará sa oňho milovaný James Wan?

aquaman horor the trench

Zdroj: pinterest.com, dccomics.com, deadline.com

Reklama

V decembri minulého roka dorazilo niečo, na čo sme naozaj dlho čakali. Aquaman sa vynoril z neúspešných vôd štúdia DC a konečne sa postaral o úspech, ktorý zmenil budúcnosť tohto filmového univerza. Dodnes si zarobil už cez 1,1 miliardy dolárov. Vďaka tomu a pozitívnym reakciám od divákov si producenti z Warner Bros. uvedomili, čo ľudia chcú a čoho chceme vidieť viac. DC sa vydáva dobrým smerom, pričom práve úspech Aquamana zaručil, že kráľovstvo Arthura Curryho navštívime minimálne ešte dvakrát!

Zdroj: hdqwalls.com

Aquaman horor: The Trench

Aquaman bol natočený za relatívne konzervatívnych 160 miliónov dolárov. V rámci DCEU ide o druhý najlacnejší film, no zároveň nemal problém v tržbách prekonať všetky ostatné počiny z toho istého univerza. Pochopiteľne sme teda očakávali, že štúdio určite plánuje pokračovaniečo sa aj potvrdilo. Odvtedy nás však stihli potešiť ďalšie skvelé správy. O Aquamana 2 sa podľa najnovších informácií taktiež postará James Wan, čo znamená, že s projektom je spokojný. Filmár totižto povedal, že „pre pokračovanie sa nevráti, pokiaľ mu nepredstavia fantastický scenár.“

Reklama

Počin sa podaril tak veľmi, že dostane nielen pokračovanie, ale aj práve oznámený spin-off. Z portálu THR prišli správy o tom, že Warner Bros. zháňa scenár pre film The Trench. Už samotný názov napovedá, že bude mať niečo spoločné s desivými morskými monštrami z Aquamana. A čo viac, pôjde o horor! Producentmi sa, na naše potešenie, stanú James Wan a Peter Safran, zatiaľ čo samotný scenár majú priniesť Noah Gardner a Aidan Fitzgerald. Táto dvojica má bohaté skúsenosti z produkčnej spoločnosti J.J. Abramsa, Bad Robot.

Reklama
Zdroj: screencruh.com

The Trench nedostane taký rozpočet, akým disponoval Aquaman, no to je pochopiteľné. Potrebovať ho ani nebude. Vo filme totižto nenájdeme ani jednu hereckú hviezdu známu z DCEU. Samotný príbeh sa bude odohrávať priamo v kráľovstve Trenchov a pravdepodobne bude zasadený do minulosti – časov, kedy sa potopila Atlantída a táto časť obyvateľstva bola odrezaná od zvyšku populácie tohto bájneho mesta. Dosť možno teda uvidíme, ako a prečo sa z týchto ľudí vyvinuli krvilačné monštrá.

Čo vravíte na hororový spin-off zasadený do univerza DC? Veríte, že pod dohľadom Jamesa Wana na pozícii producenta sa dočkáme najviac unikátnej komiksovky vôbec?

Zdroj: thr.com, comicbook.com

Reklama
Exit mobile version