Site icon REWIND.sk

Azula, Suki a ďalšie ženské postavy boli obsadené do hranej adaptácie Avatara: Posledného vládcu vetra pre Netflix

Avatar Netflix postavy

Zdroj: cbr.com

Reklama

Obsadené ženské postavy do seriálu Avatar

Netflix sa poriadne snaží a neustále pridáva obsadenie pre hranú adaptáciu známeho seriálu od Nickelodeonu. Teraz pridali ženské herečky pre postavy v seriáli Avatar: The Last Airbender. Sú nimi Azula, Suki, Gran Gran, avatar(ka) Kyoshi alebo Yukari.

Princeznú z národa ohňa si zahrá Elizabeth Yu. Tým bola v podstate skompletizovaná rodina Fire Lorda. Toho samotného stvárni Daniel Dae Kim. Ako jeho brat, strýko Iroh, bude Paul Sun-Hyung Lee. Veliteľ Zhao, ktorý je so svojou armádou vždy na stope avatarovi, bude v podobe herca Kena Leunga. A samozrejme jedna z najdôležitejších postáv seriálu, princ Zuko, toho si zahrá Dallas Liu.

Reklama

Suki aj avatarka Kyoshi

Ďalšou obsadenou postavou je jedna z kňažiek od nomádov, ktorí vedia vládnuť zemi. Suki si zahrá Maria Zhang. Chrám, v ktorom pôsobila, je zasvätený avatarke Kyoshi, ktorá bola vládkyňou všetkých elementov pred Aangom a jeho predchodcom Rokuom. Avatarku, na ktorú je často odkazované a vidíme časti jej minulosti, si zahrá Yvonne Chapman.

Reklama

Tým sa opäť v podstate skompletizovala aj pôvodná partia. Suki je totiž milostným záujmom Sokku, ktorého bude hrať Ian Ousley. Jeho sestru Kataru a vládkyňu vody z južného kmeňa si zahrá Kiawentiio. Do obsadenia bola obsadená aj ich babička, ktorú volajú Gran Gran. Tú stvárni Casey Camp-Horinek.

Pridaná bola aj nová postava

Piatou obsadenou herečkou bude Tamlyn Tomita. Zahrá si postavu menom Yukari, ktorú z pôvodného seriálu nepoznáme. Je teda novou pridanou pre hranú adaptáciu. Bude matkou Suki a je vraj horlivou ochrankyňou a postaršou múdrou osobou na ostrove Kyoshi. V hranom seriáli túto úlohu v dedine zastával Oyashi a predpokladá sa, že nová postava bude jeho náhradou.

Samozrejme sme nezabudli ani na hlavnú postavu seriálu, ktorou je posledný vládca vetra Aang. Mladého chlapca, ktorý bol 100 rokov zamrznutý v ľade, si zahrá kanadsko-filipínsky herec Gordon Comier. Tak to vidíme, obsadenie sa poriadne rozrastá a už máme hercov pre všetky kľúčové postavy v seriáli Avatar pre Netflix.

Reklama
Zdroj: twitter.com

Nakrúcanie sa už začalo

Jeho nakrúcanie sa už začalo vo Vancouveri. Vedie ho Albert Kim (ktorý priniesol napríklad aj seriál Sleepy Hollow). Slúži pri ňom aj ako producent a scenárista. Fanúšikom hneď na začiatku odkázal, že vie, akú zodpovednosť si berie. V hranej podobe chce zachovať vernosť zdrojovému materiálu a to aj s jeho inšpiráciou ázijskou tvorbou.

Preto je aj väčšina hercov ázijského alebo domorodého pôvodu. Našťastie ale na produkciu a réžiu nebude sám. S tým mu dopomôžu Michael Goi, Roseanne Liang a Jabbar Raisaini. Na produkciu dohliada aj jeden z originálnych tvorcov, Bryan Konietzko.

Páči sa vám, ako boli obsadené tieto postavy zo seriálu Avatar: Posledný vládca vetra? Ako si myslíte, že dopadne hraná adaptácia na Netflixe? Dajte nám vedieť do komentárov.

Reklama

Zdroj: comingsoon.net

Exit mobile version