Site icon REWIND.sk

Film Barbie s Margot Robbie odhaľuje prvý záber aj dátum vydania

barbie dátum vydania

Zdroj: ign.com

Reklama

Barbie má dátum vydania a prvý záber

Warner Bros. poskytlo na udalosti CinemaCon informácie nielen o svojich chystaných komiksových filmoch. Určite je jedným z najočakávanejších aj snímka Barbie, ktorá teraz dostala dátum vydania. Zároveň s ňou dostávame aj prvý pohľad na Margot Robbie ako túto postavu. A treba povedať, že ide o mimoriadne presné zobrazenie, akoby známa bábika prišla k životu.

Snímka v posledných týždňoch (až mesiacoch) poskytovala neustále informácie o rozširujúcom sa obsadení. Vieme, že druhú hlavnú postavu stvárni Ryan Gosling. Samozrejme to bude Ken. Potom sme sa dozvedeli o hereckých menách ako Kate McKinnonSimu LiuAmerica FerreraAriana GreenblattAlexandra ShippEmma MackeyHari Nef, Issa Rae či Michael Cera.

Reklama
Zdroj: screenrant.com

Plno hereckých mien

Zahrať si majú aj Kingsley Ben-AdirRhea PerlmanNcuti GatwaEmerald FennellSharon RooneyScott EvansAna Cruz KayneConnor SwindellsRitu Arya a Jamie Demetriou. Posledným oznámeným hercov bol iba pred pár dňami Will Ferrell.

Reklama

Niekomu by sa až mohlo zdať, že rozsiahle herecké zoskupenie by mohlo konkurovať hviezdnym menám v snímke Oppenheimer. Vojnovú drámu pripravuje Christopher Nolan a nespomíname ju náhodou. Oba filmy totiž poputujú do kín v rovnaký dátum. Ich premiéra je naplánovaná na 21. júla 2023.

Zdroj: movieweb.com

Skúsená režisérka s veľkými hitmi

Túto komédiu založenú na známej hračke prinesie Greta Gerwig. Režisérka stojí za drámami Malé ženy alebo Lady Bird. Za obe z nich bola nominovaná na Oscara. S Robbie a jej produkčnou spoločnosťou LuckyChap Entertainment už pracovala. Bolo to na športovej snímke Ja, Tonya.

Teraz sa Margot Robbie ukazuje na prvom zábere. Na seba má klasické oblečenie prislúchajúce k značke, aj s modrou šatkou s bielymi bodkami. Samozrejme sedí v ružovej Corvette, zrejme však ide o upravený model. A zdá sa, že parkuje pred domom, ktorý je tiež dobre spojený s bábikou (Barbie’s Dream House). Jednoducho, podoba je zarážajúca.

Reklama
Zdroj: collider.com

Zarážajúca podoba na postavu

Pre film Barbie teda máme stanovený dátum premiéry a prvý záber. Informácie sa však zbierajú a tak sme si istí, že s prichádzajúcou blížiacou sa premiérou ich budeme dostávať čoraz viac. Budeme čakať, čo ešte prinesie módny (a plastový) svet okolo známej bábiky na filmovom plátne.

Čo hovoríte na prvý záber z filmu Barbie? Je aj pre vás táto podoba prekvapujúca alebo ešte nechcete podľa nej hodnotiť? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: collider.com

Reklama
Exit mobile version