Site icon REWIND.sk

Ben Kingsley sa vráti do Marvel sveta. V ktorom projekte ho uvidíme najbližšie?

ben kingsley marvel

Zdroj: collective-news.com

Reklama

Ben Kingsley sa ešte zdrží v Marvel svete

Ben Kingsley sa ešte ukáže v Marvel svete. Fanúšikovia mali na jeho postavu veľké očakávania, pretože si mysleli, že pôjde o obávaného Mandarina vo filme Iron Man 3. Ukázalo sa však, že to bol iba najatý herec Trevor Slattery, ktorý mal predstierať, že je týmto záporákom.

Reputáciu u fanúšikov si ale napravili. Vydali krátky film All Hail the King, kde Trevora unesú z väzenia. Reálny Mandarin totiž nebol spokojný s prevzatím svojho mena. Čakali sme však ešte niekoľko rokov, kým sa to rozuzlilo. Opäť sme videli dôležité postavy až vo filme Shang-Chi: Legenda o desiatich prsteňoch.

Reklama
Zdroj: denofgeek.com

Vráti sa v projekte rovnakého režiséra

V očiach fanúšikov sa nielen vykúpil, dokonca si ho obľúbili. Zúčastnil sa svojím fantazijným zvieratkom aj záverečného boja v Ta Lo. Preto môže byť dobrou správou, že ho ešte uvidíme. Aby to do seba správne zapadalo, bude to v ďalšom projekte, ktorý tvorí Destin Daniel Cretton, teda režisér spomenutého filmu.

Reklama

Bude to seriál Wonder Man. Táto postava totiž nie je len hrdinom, ktorý sa vykúpil z predošlého manipulovania Baronom Zemom. Vďaka nemu ale získal veľkú silu a odolnosť. To využíva pri svojej novej práci, keď je kaskadérom v Hollywoode.

Zdroj: flashnews11.com

Bude súčasťou Hollywoodskej satiry

Práve celý projekt má slúžiť aj ako satira na toto miesto. Viac detailov o projekte ešte známych nie je, nevie sa ani na koľko verne bude adaptovať komiks, z ktorého vychádza. Režisér a producent Andrew Guest, ktorý pracoval aj na seriáli Hawkeye, nám sľubujú poriadnu zábavu.

Dáva perfektnú logiku, že práve tu sa objaví aj Slattery. Možno očakáva svoju veľkú prelomovú rolu v štúdiu po svojich zážitkoch z filmu Shang-Chi? Rozhodne sa necháme prekvapiť. Sme zvedaví, či sa objaví aj niekto iný z postáv, ktoré ašpirovali na to byť hercami. Ralph Bohner z WandaVision, pozeráme sa na teba, tiež si zaslúžiš viac ako hlúpy vtip…

Reklama

Ste radi, že sa Ben Kingsley ešte ukáže v Marvel svete? Čo hovoríte na to, že to bude práve seriál Wonder Man slúžiaci ako hollywoodska satira? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: geektyrant.com

Exit mobile version