Site icon REWIND.sk

Dĺžka seriálu Daredevil: Born Again prekoná rekordy nielen v MCU, ale celkovo na Disney+

Daredevil: Born Again dĺžka

Marvel Studios

Reklama

Dĺžka seriálu Daredevil: Born Again prekonáva rekordy

Už nejaký čas je nám jasné, že sa Charlie Cox vracia ako obľúbený hrdina a plnohodnotne vstupuje do MCU. Oznámený bol aj jeho samostatný seriál, ktorý dostal na poslednom Comic-Cone reálnejšie črty a hlavne dátum vydania. Krátko na to zverejnili aj to, aká bude dĺžka seriálu Daredevil: Born Again. Bude prekonávať rekordy.

Matt Murdock ako právnik počas dňa a hrdina v noci, odslúžil svoj čas v seriáli na Netflixe. Po troch sériách (a tímovke Defenders) nebol obnovený. To si ho už Marvel pomaly prinavracal do svojho filmového sveta. Snímka Spider-Man: Bez domova obsahovala už jeho krátke cameo (ako fakt dobrého právnika).

Reklama
Zdroj: thedigitalfix.com

Do roku 2024 sa objaví ešte v niekoľkých projektoch

Toto pracovné zameranie muselo automaticky znamenať, že sa objaví aj po boku Jennifer Walters. Alebo inak – She-Hulk. V jej seriáli, ktorý bude mať premiéru 17. augusta iste bude, avizovaná je aj účasť v projekte Echo. Do svojho seriálového znovuzrodenia začiatkom roka 2024 sa teda ukáže ešte v niekoľkých.

Reklama

Zaujímavá je ale dĺžka jeho samotného pôsobenia. Väčšina seriálov z MCU má 6 epizód, výnimky WandaVision, What If…? a práve spomenutá She-Hulk: Neuveriteľná právnička ich majú po 9. Diabol z Hell’s Kitchen ich však prekoná ešte dvojnásobne! To znamená, že si s ním pozrieme úžasných 18 častí.

Zdroj: Marvel

Dvojnásobne dlhší ako She-Hulk

Len pre porovnanie – jedna séria na Netflixe mala 13 epizód. Ak zoberieme do úvahy, že bude opäť dodržiavať formát svojich spolupútnikov, tak budeme mať zhruba 40-45 minút na epizódu. Tak dostaneme rovnako ako na predošlej streamovacej službe okolo 12-13 hodín s nevidiacim hrdinom.

Stále to je však znateľne viac, ako ktorýkoľvek iný seriál v rámci MCU. Ba čo viac, je to väčší počet ako pri iných projektoch z Disney+. Pre príklad, zatiaľ najdlhším z ich originálnej tvorby bol Denník budúcej prezidentky, ten mal 12 epizód. Rovnako ako seriálové spracovanie High School Musical. Trvanie Star Wars seriálov bolo kratšie, The Mandalorian napríklad dostal po 8 častiach.

Reklama
Zdroj: mcu-initiative.com

Masívny zážitok na Disney+

Dĺžka seriálu Daredevil: Born Again teda už teraz zlomila jeden rekord na Disney+. Ale predsa len, pri oznamovaní sa riaditeľ štúdia Kevin Feige vyjadril, že pôjde o „niečo špeciálne“. Sľubuje nám masívny zážitok na malej obrazovke. Tak sa necháme prekvapiť a uvidíme, v koľkých projektoch ho ešte dovtedy uvidíme.

Páči sa vám, že Daredevil bude mať takýto počet epizód? Čo hovoríte, že má dvojnásobný počet častí oproti niektorým ďalším seriálom? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: thedirect.com

Reklama
Exit mobile version