Site icon REWIND.sk

V traileri na 4. sériu Cobra Kai sme sa dozvedeli dátum premiéry. Dostali sme však aj veľa nových záberov

dátum premiéry štvrtej série Cobra Kai

Zdroj: youtube.com

Reklama

Dnešná virtuálna udalosť TUDUM, ktorú usporiadala platforma Netflix, predstavila mnoho nových informácií a videí. V prípade seriálu Cobra Kai sme dostali oboje. Dozvedeli sme sa totiž, kedy bude dátum premiéry štvrtej série, pričom sme túto informáciu dostali v Cobra Kai traileri plnom nových záberov. Bude to veľmi tesné, ale naozaj si ju stihneme pozrieť ešte v roku 2021.

Filmová séria Karate Kid sa rokmi stávala slávnejšou a slávnejšou, a tak po 30 rokoch dostala pokračovanie v podobe seriálu. Teraz už teda filmová aj seriálová séria zachytáva rivalitu dvoch karate bojovníkov, Daniela (Ralph Macchio) a Johnnyho (William Zabka). Tí síce vyrástli a majú deti a dospelé životy, no nikdy v skutočnosti nezabudli na karate rivalitu zo strednej školy.

Reklama

Dátum premiéry štvrtej série Cobra Kai odhalený v novom traileri

Trailer nás navádza na to, že v štvrtej sérii pôjde o spojenectvá. Na jednej strane tu máme Johnnyho a Daniela, ktorí sa snažia skĺbiť svoje techniky a spôsoby učenia. Spojenie Danielovej jemnej a Johnnyho agresívnej techniky však môže byť pre ich študentov občas mätúce. Na druhej strane však máme Johna Kreesa (Martin Cove) a Terryho Silvera (Thomas Ian Griffith).

Reklama

Títo bývalí vojenskí kamaráti sa už spolu v jednom filme stretli, no aj tak ich porazil Daniel a pán Miyagi. Druhé kolo odvety im však možno vyjde. To nám ale pripomína, že ústredným motívom novej série bude ďalší turnaj, ktorý ma rozhodnúť o osude niektorých karate dojo. Pôjde v poradí už o štvrtý turnaj, ktorý na obrazovkách uvidíme, pričom bude druhým v seriáli Cobra Kai.

Zdroj: screenrant.com

Dôležitá informácia sa odhalila na konci videa, a šlo o dátum premiéry štvrtej série. Vedeli sme, že to bude v decembri, no až teraz vieme, že to bude presne 31. decembra 2021. Ide o posledný deň v tomto roku, no keďže všetky časti vyjdú naraz, je možné stihnúť pozrieť si ich ešte v roku 2021. Závisí už len na vašej ochote pozerania.

Vrátia sa všetci študenti

Učitelia by bez svojich žiakov ale neboli učiteľmi. Vrátia sa preto herci a herečky ako Xolo Maridueña (Miguel Diaz), Mary Mouser (Samantha LaRusso), Tanner Buchanan (Robby Keene), Jacob Bertrand (Hawk) alebo Peyton List (Tory Schwarber). Uvidíme ale aj mamičky v podaní Vanessy Rubio (Carmen Diaz) a Courtney Henggeler (Amanda LaRusso). Týchto hercov spolu s ostatnými nespomenutými si pozrieme teda až koncom tohto roka na Netflixe.

Reklama

Tešíte sa na najnovšiu sériu? Stihnete si ju pozrieť v posledný deň tohto roka? Dajte nám to vedieť do komentárov!

Zdroj: collider.com, screenrant.com

Exit mobile version