Site icon REWIND.sk

DC prinesie hraný film Wonder Twins. Vytvorí ho scenárista Black Adama

film wonder twins

Zdroj: dccomic.com

Reklama

Hraný film Wonder Twins

DC a Warner Bros. chcú priniesť hraný film Wonder Twins. Priniesť by ho mal Adam Sztykiel, ktorý písal scenár pre Black Adama. Toho sa v podaní Dwayne Johnsona dočkáme počas tohto roka. Sily si zmeria s Justice League of America a bude slúžiť ako mocný protipól k Shazamovi.

Že ste ešte o Wonder Twins nepočuli? Zrejme nebudete jediní, tak si ich trochu predstavíme. Dvojica súrodencov Zan a Jayna nie sú zo Zeme, pochádzajú z planéty Exxor. Vďaka tomu majú superschopnosti – brat sa vie premeniť na vodu v akomkoľvek stave a sestra sa vie transformovať na ľubovoľné zviera. Na to, aby svoje sily aktivovali, však musia spojiť ruky a zvolať „Sily Wonder Twins, aktivujte sa!“.

Reklama

Pôvodne animovaný seriál od Hanna-Barbera

Tento teraz už komický prvok môže byť aj vďaka tomu, že pôvodne nepochádzajú zo stránok komiksov, ale z detského seriálu. Prvý raz ich na obrazovky priniesli Hanna-Barbera v roku 1977 v ich show The All-New Super Friends Hour (a neskôr niekoľkých ďalších).

Reklama

Komiks s nimi vyšiel v októbri toho roka a bol to zošit Super Friends #7. Následne po sérii ďalších animákov prišli na stránky komiksov až v roku 1995. Vtedy Ivan Velez, kedysi ako detský divák animovaného seriálu, priniesol komiks Extreme Justice #9.

Zdroj: geektyrant.com

Dvakrát reštartovaný

Predstavil dvojičky s novým príbehom a pôvodom a ich sily boli aktívne normálne, nie iba prostredníctvom hlášky. Avšak ani v takejto podobe nevydržali dlho, pretože komiks Extreme Justice bol zrušený pri čísle 18. Takto sa dvojičky ukazovali iba sporadicky až do roku 2003.

A opäť museli čakať dlhšiu dobu, kým sa objavili. V roku 2019 vyšiel 6-zošitový komiks už riadne pomenovaný Wonder Twins. Ten mal komerčný aj kritický úspech a preto bolo objednaných ďalších 18 čísel. Následných 6 z nich zatiaľ vyšlo pod kolektívnym názvom The Fall & Rise of the Wonder Twins.

Reklama
Zdroj: comicbeat.com

Bude film čerpať zo všetkých?

Zatiaľ je ťažké povedať, z ktorého z predošlých stvárnení bude čerpať film Wonder Twins. Logická voľba by bol ten posledný – najúspešnejší. Samozrejme ale netreba zabúdať ani na pôvod postáv a preto by bolo príjemnou pripomienkou, ak by brali aj z niektorého z predošlých. Zatiaľ je ale skoro hovoriť, nakoľko poznáme iba meno scenáristu a to, že vyjde priamo na HBO Max.

Poznali ste predtým súrodeneckú dvojicu Wonder Twins? Videli ste niektoré z ich spomenutých stvárnení? Čo hovoríte na pripravovaný film? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: geektyrant.com

Reklama
Exit mobile version