Site icon REWIND.sk

Ghost of Tsushima: Legends DLC odhaľuje nové zaujímavé detaily s japonskou tematikou

Ghost of Tsushima: Legends

Zdroj: whatculture.com

Reklama

Ak ste si objednali knihu The Art of Ghost of Tsushima, nové detaily vám zaručene neušli. Zberateľský kúsok obsahoval ďalšie podrobnosti o pripravovanom kooperačnom režime Ghost of Tsushima: Legends, ktorý dorazí na jeseň 2020.

Fanúšikovia tejto exkluzivity od Sony zdieľali svoje nadšenie prostredníctvom rôznych unboxingov na YouTube a podelili sa s nami o lepšie detaily, ktoré sa v knihe nachádzajú.

Reklama
Zdroj: washingtonpost.com

DLC Ghost of Tsushima: Legends bude plné epických charakterov

Hra bude obsahovať aj novú postavu menom Storyteller – maskovaný cestovateľ, ktorý všetko vie a všetko vidí. Hovorí sa tiež, že krajiny v režime Legends majú skôr „snovú kvalitu“ v porovnaní s hlavnou hrou s nekonečnou škálou farieb inšpirovanou mystickou japonskou kultúrou.

Reklama

Poteší aj prítomnosť nových nepriateľov a bossov, vrátane temného bojovníka, ktorý sa dokáže transformovať na zviera. Tento zvláštny boss má niekoľko fáz, čo znamená, že sa majú hráči na čo tešiť. Nebude to totiž vôbec jednoduché a preto sa pripravte na ďalšie hodiny nezabudnuteľnej akčnej atmosféry s legendárnymi samurajmi.

Dozvedeli sme sa taktiež o rôznych nových druhoch postáv Oni demons, ako aj Tengu, ktorí budú s veľkou pravdepodobnosťou našimi základnými nepriateľmi.

Veľa nových funkcií

Video používateľa TheSushiSquire (vyššie v článku) ponúka aj letmý pohľad na herné menu, ktoré je typicky minimalistické s červeným odtieňom. Nechýbajú ani nové použiteľné zdroje a meny v ponuke Crafting and Feasts, ktoré prídu s úplne novými funkciami.

Reklama

Podľa Google Books obsahuje kniha The Art of Ghost of Tsushima20 stránok konceptov a podrobností o nadchádzajúcom DLC Legends.

Kooperačný režim príde do hry na jeseň 2020 úplne bezplatne. Na novú expanziu sa už teraz veľmi tešíme a ak vás táto novinka zaujíma, viac informácií nájdete tu.

Hrali ste hru Ghost of Tsushima a tešíte sa na nadchádzajúce DLC Legends? O vaše názory sa s nami môžete podeliť dole v komentároch.

Reklama

Zdroj: ign.com

Exit mobile version