Site icon REWIND.sk

Zahrajte si hru zo Simpsonovcov priamo vo vašom internetovom prehliadači

hra zo simpsonovcov

Zdroj: pinterest.com

Reklama

Siedma séria populárneho kresleného amerického sitkomu Simpsonovci obsahovala epizódu, v ktorej Bart kradol v obchode. V dieli, ktorý vyšiel u nás pod názvom „Marge, nemáš se čím chlubit“ vyšla bojová videohra na štýl Mortal Kombat, ktorú každý chcel. Jej názov bol Bonestorm (alebo u nás Kostilam). Hra zo Simpsonovcov teraz skutočne vyšla.

Hra zo Simpsonovcov vo vašom prehliadači

Hovoríme však o inom titule z tejto epizódy. Po tom, ako celá rodina utrpela hanbu, bolo Bartovi odpustené a ten dostal vytúženú hru k Vianociam. Alebo aj nie. Marge sa nechala nahovoriť obchodníkom ku kúpe podpriemernej videohry s odôvodnením, že ju všetci mladí hrávajú. Ide o golf s názvom Lee Carvallo’s Putting Challenge.

Reklama

Ako môžeme vidieť z ukážky, nejde o nič svetoborné, a chápeme tak Bartovu neprílišnú radosť. Nebol by to však internet a jeho používatelia, keby sa nepustili do výroby skutočnej hry. Vyrobil ju Aaron Demeter a je tak zábavne nevtipná, ako by ste mohli čakať. Na svojom Twitteri ju dokonca zdieľal aj jeden z autorov seriálu, Bill Oakley.

Reklama

Ak by vám odkaz v twitterovom poste náhodou nefungoval, hru si môžete vyskúšať priamo vo svojom prehliadači. A to na tomto odkaze.

Pobavila vás aspoň na pár sekúnd táto hra? Myslíte si, že sú fanúšikovia z internetu šialení? Dajte nám vedieť v komentároch. 

Zdroj: geektyrant.com

Reklama
Exit mobile version