Site icon REWIND.sk

Bola nám odhalená prvá fotografia Adama Drivera a Lady Gaga z filmu House of Gucci

house of gucci

Zdroj: vulture.com

Reklama

Prvý záber z filmu House of Gucci

Jedna z dvojice hlavných hercov nám odhalila prvú fotografiu z filmu House of Gucci. Bola to Lady Gaga, ktorá na svoj Twitter pridala fotku s Adamom Driverom s popisom „Signore e Signora Gucci“. Táto herecká dvojica totiž stvárni Maurizia Gucciho a jeho ex-manželku Patriziu Reggiani.

Podľa správ z portálu Variety sme sa dozvedeli aj niečo o deji filmu. Ten bude zachytávať reálne udalosti. Pozrieme sa tam na udalosti, ktoré sa točia okolo vraždy Maurizia Gucciho. V 90. rokoch bol hlavou tejto módnej značky a vnukom jej zakladateľa, Guccia. Hlavnou podozrivou bola práve Patrizia, jeho bývalá manželka.

Reklama

V roku 1995 bola súdená a odsúdená. Dôvodom bolo, že ju majiteľ tejto ikonickej značky opustil pre mladšiu ženu. Patrizia si vo väzení odsedela 18 rokov a prepustená bola až pred niekoľkými, v roku 2016. Kvôli tomuto činu bola mnohými prezývaná aj Čierna vdova.

Reklama

Film sa natáča na reálnych miestach, kde sa udalosti odohrávali, na viacerých lokalitách v Európe. Očakávané je, že by mal byť v kinách v novembri tohto roku, konkrétnejšie 24. novembra. Hlavná herecká dvojica bude doplnená o ďalšie veľké mená. Vo filme si totiž zahrajú aj Al Pacino, Jared Leto či Jeremy Irons.

Ako sa vám zatiaľ páči prvá fotografia z filmu House of Gucci? Tešíte sa na ďalšiu drámu podľa reálnych udalostí? Budete ju sledovať, aj keď nie ste priaznivcami módy? Dajte nám vedieť vaše názory do komentárov.

Zdroj: geektyrant.com

Reklama
Exit mobile version