Site icon REWIND.sk

Hviezda filmov V zajatí démonov zrežíruje horor Insidious 5. Wilsonov debut uvidíme v roku 2022

Insidious Patrick Wilson

Zdroj: filasiete.com

Reklama

Minulý rok sme sa dozvedeli, že hororová franšíza Insidious príde so štvrtým pokračovaním a dnes nám Blumhouse oznámil meno režiséra, ktorým bude debutovo Patrick Wilson.

Konkrétny dátum uvedenia filmu zatiaľ nepoznáme, ale štúdio má v úmysle premiérovať niekedy v priebehu roku 2022.

Reklama
Herec Patrick Wilson (vľavo) a James Wan (napravo), Zdroj: nerdist.com

Horor Insidious 5 zrežíruje Patrick Wilson

Hviezda hororovej ságy V zajatí démonov Patrick Wilson hral veľmi dôležitú úlohu aj v prvých dvoch filmoch Insidious. Zahral si hlavu rodiny Josha Lamberta, ktorý si v detstve prežil strašné veci.

Reklama

V druhom pokračovaní sa síce už neukázal a v treťom len na malú chvíľu v krátkej scéne, ale to už nás trápiť nemusí. Herec si totižto po novom skúsi, aké to je byť režisérom hororového projektu na vlastnej koži.

„Som poctený a nadšený, že stojím v čele filmu Insidious 5, ktorý poskytne úžasnú príležitosť rozbaliť všetko, čím Lambertovci prešli pred desiatimi rokmi, ako aj vysporiadať sa s dôsledkami ich rozhodnutí,“ povedal Wilson v oficiálnom vyhlásení.

Zdroj: vignette.wikia.nocookie.net

Nadviaže pokračovanie na úspech predošlých filmov?

Franšízu Insidious môžeme bez pochyby zaradiť medzi úspešné počiny kinematografie, pričom sa jej z celkového rozpočtu 26,5 milióna dolárov podarilo zarobiť krásnych 540 miliónov.

Scenár k Insidious 5 napísal Scott Teems, ktorý sa v minulosti podieľal na tvorbe Netflix hitu Narcos: Mexiko. V pozícii producenta nebude chýbať Jason Blum, ktorý sa k ďalšej hororovej nádielke o duchoch vyjadril takto:

Reklama

„Jedným z hlavných dôvodov, prečo záujem a apetít fanúšikov k Insidious pretrváva, je ten, že ľudia od prvého filmu ostali zapojení aj naďalej. Som vďačný našim spolupracovníkom za takúto franšízu.“

V projekte bude samozrejme zahrnutý aj hororový mág a stvoriteľ franšízy James Wan, ktorý sa po boku Bluma taktiež objaví v pozícii producenta. K natáčaniu zatiaľ oficiálne informácie nemáme, ale ak pôjde všetko podľa plánu, možné východisko je niekedy začiatkom budúceho roka. Ďalšie podstatné novinky z nadchádzajúcej snímky o duchoch by sa mali dostaviť v najbližších týždňoch.

Čo si myslíte o tomto režisérskom debute? Zvládne podľa vás Patrick Wilson réžiu filmu Insidious 5? O tvoj názor sa s nami môžeš podeliť dole v komentároch.

Zdroj: twitter.com

Reklama
Exit mobile version