Site icon REWIND.sk

Jimmy Fallon sparodoval nový videoklip speváčky Billie Eilish. Pobavte sa na jeho paródii spolu s nami

Jimmy Fallon Billie Eilish videoklip

Zdroj: vanityfair.com

Reklama

Therefore I Am – videoklip od Billie Eilish a Jimmy Fallon s jeho paródiou

Billie Eilish prednedávnom vydala nový videoklip na pieseň Therefore I Am, v ktorom slobodne pobehuje po opustenom nákupnom stredisku, užíva si rýchle občerstvenie a do toho spieva. Komik a hostiteľ americkej talkshow The Tonight ShowJimmy Fallon si nenechal túto príležitosť ujsť a natočil svoj vlastný videoklip, v ktorom video Billie Eilish parodoval.

Video od speváčky natáčali v nákupnom stredisku Glendale Galleria, do ktorého podľa časopisu Rolling Stones Billie často chodila počas svojej mladosti. Jimmy sa rozhodol svoju paródiu natočiť v prázdnych chodbách svojho štúdia. Pôvodný videoklip si môžete pozrieť pod týmto odstavcom

Reklama

Paródia a koronavírus

Začal klasicky imitáciou pohybov a mimiky slávnej mladej speváčky. Nevynechal ani ikonické neónovo-zelené vlasy a takmer identický outfit. Všetko sa však zvrtlo, keď ho „zamestnankyňa“ chytila s tým, že nemá na sebe rúško. Celá paródia sa následne niesla v téme nového koronavírusu a opatrení, ktoré sa s pandémiou spájajú.

Reklama

Koronavírus je vážna téma, ktorej sa niektorí až obávajú. Na čo iné by sme ale mali svetoznámeho komika, ak nie na to, aby celú situáciu odľahčil vkusným humorom a podarenou paródiou? Nik z nás si už ani nepamätá, kedy naposledy behal s úsmevom (ktorý bolo aj vidno) na tvári po obchodnom centre, sŕkal kolu a vzal si rukou praclík bez toho, aby mal na sebe rukavice a dezinfekciu.

Pôvodný videoklip od Billie Eilish nás nesie naspäť do ľahších čias a jeho paródia, ktorú má na svedomí Jimmy Fallon, nám zase ponúkla pohľad na koronu z úsmevnejšej stránky. Vychutnajte si túto paródiu, ktorú nájdete nad týmto odstavcom.

Ako sa vám páči pôvodný videoklip a Jimmyho paródia? Pobavili ste sa? Svoje dojmy nám zanechajte v komentároch.

Reklama

Zdroj: vanityfair.com

Exit mobile version