Site icon REWIND.sk

Sony oznámilo, že vzniknú Krotitelia duchov 5. Čo o nich prezradili?

Krotitelia duchov 5

Zdroj: Sony Pictures

Reklama

Sony potvrdilo film Krotitelia duchov 5

Počas predvčerajšieho večera až noci odštartovala v Las Vegas udalosť s názvom CinemaCon. Práve na nej majú spoločnosti možnosť oznámiť a priniesť fanúšikom absolútne novinky o ich chystaných projektoch. Na paneli od Sony boli informácie naozaj pestré a obšírne. Dozvedeli sme sa aj, že príde film Krotitelia duchov 5.

Presne tak, nakoľko to označujú číslovkou päť, rátajú do neho pôvodné filmy z roku 1984 a 1989 aj reboot z roku 2016. Ten mal po novom čisto ženské obsadenie a aj napriek novátorskému nápadu si získal negatívne ohlasy u kritikov aj divákov. Ešte, že prišiel poriadny návrat ku koreňom v podobe snímky Krotitelia duchov: Dedičstvo.

Reklama
Zdroj: slashfilm.com

Dedičstvo sa vrátilo ku koreňom

Tú režíroval Jason Reitman, syn pôvodného tvorcu Ivan Reitmana (ktorý nás bohužiaľ počas minulého roka opustil). Bolo vidieť a poznať, že chce vzdať hold práci svojho otca. Priniesol nové obsadenie a novú generáciu, ale vrátil sa však aj k pôvodným dejom.

Reklama

Takto si v snímke zahrali Mckenna GracePaul RuddFinn Wolfhard a Carrie Coon. Zahrnutí ale boli aj pôvodní krotitelia a to Dan AykroydBill Murray, Ernie Hudson a nezabudlo sa v príjemnej menšej úlohe ani na Annie Potts. Egon Spengler, jeden z pôvodných filmových členov, tu bol vykreslený po smrti, tak ako jeho herecký predstaviteľ Harold Remis. Veľmi citlivým spôsobom ho tam dokázali zahrnúť a tiež mu vzdať poctu.

Zdroj: vanityfair.com

Nová generácia aj pôvodný tím

Síce ním predstavili nových mladších krotiteľov pre novú generáciu, ale opäť dali dohromady aj tých klasických. Veď aj v jednej z potitulkových scén sme videli, ako Winston kupuje naspäť známu požiarnu stanicu. To môže znamenať len jedno – dáva dokopy pôvodný tím!

Takto by mohla franšíza smerovať aj naspäť do New Yorku z malomestského prostredia. Očakávali by sme aj, že sa Jason Reitman vráti na režisérske kreslo a za kameru. Lebo sme síce dostali informáciu o tom, že film Krotitelia duchov 5 vznikne, ale akékoľvek ďalšie detaily si nechali ako tajomstvo.

Reklama
Zdroj: gamesradar.com

Koho zavoláte?

Medzitým, ako dostaneme akékoľvek ďalšie informácie, nám však už hrá v hlave ikonická melódia Raya Parkera Jr. Vzhľadom na smerovanie a koniec poslednej časti totiž vieme, že sa máme na čo tešiť a ešte nás čaká poriadna dávka strašenia. Tak koho zavoláte?

Potešila vás informácie o potvrdení ďalšieho filmu o Krotiteľoch duchov? Myslíte si, že priamo nadviaže tam, kde skončil a pozrieme sa do New Yorku? Páčilo sa vám Dedičstvo? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: collider.com

Reklama
Exit mobile version