Site icon REWIND.sk

Lars Mikkelsen v Star Wars? Objaví sa herec v chystanom seriáli?

lars mikkelsen star wars

Zdroj: geektyrant.com

Reklama

Lars Mikkelsen v Star Wars univerze?

Úspech seriálu Mandalorian spôsobil, že sa z ďalšími rozšíreniami zo sveta Hviezdnych vojen roztrhlo vrece. Jeho ďalšie série sú už na ceste, chystá sa samostatná odnož o Obi-Wanovi. Klebety sú aj ohľadom Ashoky Tano a ďalších ženských hrdinkách aj neprebádaných svetoch. Nie je preto prekvapením, že k seriálom sa neustále prispieva a vymýšľajú sa ďalšie. Mohol by sa teraz objaviť Lars Mikkelsen v Star Wars?

Nie je to tak úplne vylúčené. Už jeho mladší (a zrejme aj známejší brat) Mads Mikkelsen sa v týchto ságach objavil. Zahral si pomerne významnú rolu v spin-offe a doplňujúcej časti Rogue One. Tá sa odohráva medzi treťou a štvrtou epizódou a ukazuje napríklad ako sa rebeli dostali k plánom Hviezdy smrti.

Reklama
Zdroj: screencrush.com

Generál, ktorý viedol Impérium

Navyše, tento dánsky herec (ktorý je najviac známy so severských krimi seriálov) sa už vo svete Star Wars vyskytol. V tretej sérii animovaného seriálu Star Wars Rebels sa objavila postava veľkého admirála Thrawna, ktorému prepožičal svoj hlas. Päť rokov po udalostiach Návratu Jedia sa ujal vedúcej pozície a prevzal kontrolu nad Galaktickou ríšou.

Reklama

Predtým velil celej imperiálnej letke a svoju úlohu odvádzal dobre (o čom svedčí jeho titul). Pochádza z rasy známej ako Chiss. Najskôr sa objavil v knižnej predlohe (je známe, že SW univerzum dopĺňa množstvo noviel), ktorú napísal Timothy Zahn. Nedávno pridal ku komiksom, z ktorých vychádzali ešte ďalšie dva knižné príbehy.

Zdroj: fanfest.com

Ďalší seriál na Disney+?

Práve toto znovu vzbudilo záujem Lucasfilmu o spomínanú postavu. Admirál Thrawn by sa teda mohol tiež objaviť v samostatnom seriáli, ktorý by prišiel na Disney+. Ten by mal byť hraný. Dá sa povedať, že ide o pomerne riskantný krok, keď by mala sériu dostať aj záporná postava, avšak určite by bolo zaujímavé pozrieť sa aj na temnú stranu sily.

Zdroj: kino.dk

Informáciu priniesol takzvaný „zbierač noviniek“ Daniel Richtman, ďalšie detaily však zatiaľ nepriniesol a zrejme ani neboli odhalené. Nevieme preto ani, či sa dabingový herec vráti k tejto roli v hranej verzii. Bolo by však viac ako logické, aby sa takýmto spôsobom objavil Lars Mikkelsen v Star Wars univerze prostredníctvom seriálu.

Reklama

Myslíte, že by sa Lars Mikkelsen mohol objaviť v spomínanom seriáli? Zaujala by vás séria aj o zápornej postave? Dajte nám vedieť v komentároch. 

Zdroj: geektyrant.com

Exit mobile version