Site icon REWIND.sk

2. séria marvelovky Loki si získala režisérov. Kto sa o ňu postará?

Loki 2. séria

Zdroj: wechoiceblogger.com

Reklama

2. séria Loki našla režisérov

Marvel štúdiá sa pripravujú, aby mohla prísť k fanúšikom 2. séria MCU seriálu Loki. Pre ňu najali režisérov, ktorí majú pripraviť väčšinu častí z nej. Hovoríme o množnom čísle, pretože ide o dvojicu, ktorá často pracuje spolu. Justin Benson a Aaron Moorhead stoja za obnovenou sériou Zóny súmraku alebo nedávnym netflixovským hitom Archive 81.

Avšak najdôležitejšie je v tomto prípade, že režírovali niekoľko epizód seriálu Moon Knight. Ten príde na streamovaciu službu Disney+30. marca. Produkcia seriálu vraj s nimi išla tak hladko, že im Marvel prisľúbil, že s nimi bude spolupracovať aj na ďalšom projekte. A teraz môžeme vidieť, že ten projekt bude Loki 2.

Reklama
Zdroj: joblo.com

Hiddleston je za vykúpenie postavy rád

Samozrejmosťou je, že sa ako hlavná postava vráti Tom HiddlestonJemu osobne sa páči, že aj jeho charakter dostal príbehovú líniu, v ktorej sa mohol vykúpiť. Je rád, že diváci v ňom vidia to dobré aj napriek minulosti a všetkým prekážkam, ktoré v nej prekonal. V ďalšej sérii by chcel aj napraviť vzťah s jeho bratom, Thorom. V jednom z rozhovorov doplnil nasledovné:

Reklama

„Loki si uvedomil, že si môže vybrať vlastnú cestu a spraviť správnu vec. Alebo aspoň si vybrať, aby nerobil stále tie isté staré triky dookola v kruhu dôvery a zrady. Je vzrušujúce ponechať veci, ktoré robia Lokiho Lokim a zároveň s ním hrať odlišnú muziku.“

Prvá séria zmenila MCU

Určite budeme mať aj čo preskúmať. Prvá séria bola absolútne prelomovou a zmenila ďalšie smerovanie MCU. Predstavila nám koncept multiverza, ktorý sa bude vo veľkom riešiť aj v najbližšom filme z toho vesmíru – Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Zároveň nám bol predstavený ďalší veľký záporák. Dočkali sme sa zatiaľ najmenej kritickej verzie Kanga Dobyvateľa. S jeho variantmi sa to ale v nachádzajúcich snímkach poriadne rozbehne. Ako hlavný záporák má slúžiť aj pre film Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Zdroj: screenrant.com

Spojenie aj s Moon Knightom?

2. séria marvelovky Loki je teda od rovnakých režisérov ako Moon Knight. O žiadnom prepojení medzi týmito dvomi postavami sme zatiaľ nepočuli, ale v aktuálnom stave je v MCU možné všetko

Reklama

Michael Waldron, ktorý režíroval väčšiu častí (a napísal scenár ku každej z nich), bude teraz pôsobiť ako výkonný producent. Scenáre ku všetkým šiestim novým epizódam tento raz napíše Eric Martin. Nakrúcanie druhej série by malo začať v lete.

Čo hovoríte na výmenu režiséra pre druhú sériu Lokiho? Myslíte pri ich projektoch, že je v správnych rukách alebo si počkáte až na vydanie Moon Knighta? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: geektyrant.com

Reklama
Exit mobile version