Site icon REWIND.sk

Lupita Nyong’o bude hlavnou hviezdou filmu A Quiet Place: Day One

lupita nyong'o a quiet place

Zdroj: geektyrant.com

Reklama

Lupita Nyong’o vo filme A Quiet Place: Day One

Tiché miesto sa stalo sériou, ktorá si získala obľubu u fanúšikov. Začal ako nenápadný horor, ktorý viedol John Krasinski a už sa mu chystá tretia časť. Samotný režisér však povedal, že už od prvého filmu mal plány na spin-off. Ten teraz naberá reálnejšie kontúry, keď bola Lupita Nyong’o obsadená do filmu A Quiet Place: Day One.

V hlavných úlohách filmu z roku 2018 sa objavili Emily Blunt a aj Krasinski. Ide o manželský pár, ktorý sa snaží prežiť a vychovávať svoje deti vo svete, ktorý zasiahla katastrofa. Musia sa brániť nebezpečným mimozemšťanom, ktorí zaútočia na ľudí ak započujú akýkoľvek zvuk. Ich hlavným cieľom je preto zostať ticho.

Reklama
Zdroj: bloody-disgusting.com

Spin-off má na starosti vzkriesiteľ kariéry Nicolasa Cagea

Krasinski ponechal režisérsku štafetu pre tretí film aj spin-off inému režisérovi. Pôvodne sa jednalo s Jeffom Nicholsom, ktorého poznáme ako autora filmu Bahno z Mississippi. Ten dal prednosť inému projektu od štúdia Paramount Pictures, ktorý opisuje ako „vysokoprofilové sci-fi“.

Reklama

Novým kandidátom sa stal Michael Sarnoski. Ten sa preslávil len minulý rok drámou Pig, v ktorej si zahral hlavnú rolu Nicolas Cage. Práve pôsobenie v tomto filme označuje za nový prelom v svojej kariére a režiséra označuje ako „archanjela Michaela“. Očakávaný je tak kvalitný počin aj v tomto filmovom vesmíre.

Zdroj: deadline.com

Zavedie nás do prvého dňa invázie?

Dej ešte nie je známy, Day One nám však dokáže napovedať, že pôjde o prequel, ktorý sa pozrie na samotný začiatok mimozemskej invázie. Preto vôbec nie je vylúčené, že by sme mohli vidieť aj niektorých hercov z predošlých filmov. Nateraz však bola potvrdená Nyong’o, ktorú môžeme poznať z hororu My alebo marvelovského Black Panthera.

Za filmom stojí Krasinski stále ako producent. Zároveň tieto role s ním plnia aj Michael Bay, Andrew Form a Brad Fuller. Pôvodne bol ďalší film do série plánovaný na koniec marca budúceho roka, hľadanie režiséra a obmedzenia v nakrúcaní ho zdržali. Teraz má stanovený dátum na 8. marec 2024.

Reklama

Páči sa vám, že bude Lupita Nyong’o hlavnou hviezdou filmu A Quiet Place: Day One? Čo hovoríte na to, že Tiché miesto dostane prequel? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: geekryrant.com

Exit mobile version