Site icon REWIND.sk

Marvel predstavilo novinky o svojich hrách – medzi nimi aj dátum premiéry Midnight Suns a niekoľko nových hier

Marvel hry novinky

Zdroj: youtube.com, sk.pinterest.com

Reklama

Marvel hry novinky

Kto by nechcel byť superhrdinom? Našťastie, my na to nepotrebujeme sérum supervojaka, gamma žiarenie alebo magické kladivo. Stačia nám naše technológie, ovládané z pohodlia domova. Štúdio Marvel totiž predstavilo na tohtoročnom D23 Expe novinky aj v sekcii hry. Dostali sme niekoľko nových, ale aj nejaké aktualizácie už k dlhodobejšie známym hrám.

Marvel’s Midnight Suns

Hra Marvel’s Midnight Suns je v plánoch už dlhšie. Niet preto divu, že už dostala aj dátum vydania. Dočkáme sa jej ešte tento rok, konkrétne 2. decembra. Vtedy vyjde na PC, Xbox Series X|S a PlayStation 5. Na Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch vyjde neskôr, no tento dátum ešte nepoznáme. Midnight Suns taktiež dostala až dva trailery (ukážky). Prvú môžete vidieť vyššie.

Reklama

Ide o tzv. gameplay trailer, a teda ukážku z hracieho prostredia. Druhé video nám zas oznámilo, že sa môžeme tešiť na 5 krátkych prequelových videí, ktoré nám ukážu to, ako sa zo štyroch hrdinov stali Midnight Suns. Konkrétne pôjde o Bladea, Nico Minoru, Magik a Ghost Ridera. Piate video bude o Lilith a o tom, ako sa z nej stala Mother of Demons. Prvé takéto video vyjde 31. októbra na YouTube kanáli štúdia.

Reklama

MARVEL Strike Force

Trailer k tejto hre predstavil príchod novej postavy – Red Hulka. V novej ukážke si červená verzia obľúbeného hrdinu vybíja hnev na Abominationovi, keď v tom príde celá rodina Hulkovcov. Red Hulk ďalej bojuje, no následný výbuch ho odhodí až k nohám Apocalypsu. Red Hulk teda do hry MARVEL Strike Force príde 13. septembra a stane sa Jazdcom apokalypsy vojny.

MARVEL SNAP

Kartové hry dnes nepatria už iba na stôl, ale aj do online priestoru. Presviedča nás o tom aj hra MARVEL SNAP, ktorá vyjde 18. októbra na počítačoch a mobilných telefónoch. Stretneme sa v nej s kartami, ktoré budú niesť na sebe obľúbených superhrdinov a ich superschopnosti. Kartové súboje nám prináša aj nový trailer, ktorý je doplnený vtipnými poznámkami herečky Awkwafiny.

MARVEL World of Heroes

Milovali ste chytanie pokémonov v reálnom prostredí? V roku 2023 príde niečo podobné, avšak tentoraz sa stanete hrdinami priamo v reálnom svete. Pomocou mobilného zážitku AR v hre MARVEL World of Heroes si budete môcť vytvoriť vlastnú identitu superhrdiny a spojiť sa s obľúbenými postavami Marvelu v reálnom svete. V ukážke môžeme napríklad vidieť hráčov, ktorí získali sily Cyclopsa, Thora a Doctora Strangea.

Reklama

Nepomenovaný projekt štúdií Marvel a Skydance New Media

Štyria hrdinovia. Dva svety. Jedna vojna. Táto hra nás vezme do druhej svetovej vojny, ktorú uvidíme z pohľadu štyroch postáv. Pôjde o Steva Rogersa (Captain America), Azuriho (dedo T’Challu), Gabriela Jonesa (americký vojak a člen Howling Commandos) a Nanali (vodkyňa špiónskej siete Wakandy). Pôjde síce o originálny príbeh a úplne nové dobrodružstvo, no bude samozrejme do veľkej miery inšpirovaný aj komiksami.

Na ktorú hru predstavenú na D23 Expo od štúdia Marvel, sa najviac tešíte?

Zdroj: marvel.com

Reklama
Exit mobile version