Site icon REWIND.sk

Hra Marvel’s Spider-Man 2 na PlayStation dostáva prvý trailer. Obsahuje Kravena aj Venoma

Marvel's Spider-Man 2 trailer

Zdroj: blog.playstation.com

Reklama

Marvel’s Spider-Man 2 dostáva prvý trailer

Hra Marvel’s Spider-Man 2 na PlayStation 5 dostáva prvý trailer. Odhalený bol počas PlayStation Showcase, kde nám ukázali viacero hier, na ktoré sa budeme môcť tešiť. Tento projekt od Insomniac Games bol asi tým najväčším prekvapením, pretože v ňom môžete vidieť prvý pohľad na hlavných antagonistov hry. Nimi budú podľa ukážky Kraven the Hunter a Venom.

Vedeli sme, že nás pokračovanie hry čaká, to bolo isté. Vďačiť za to môžeme aj Nadjimu Jeterovi, ktorý v hre prepožičal hlas Milesovi Moralesovi. Podobne ako jeho náprotivok z MCU, ani on sa nedokáže poriadne udržať pri prezradzovaní spoilerov. Na svoje sociálne siete uverejnil fotografiu, kde sa opäť nachádza na pľaci a tak nepriamo odhalil, že sa chystá pokračovanie.

Reklama

Pokračovanie bolo jasné

Nemôžeme zase povedať, že by to bolo takým prekvapením. Marvel’s Spider-Man na PlayStation 4 bol obrovským hitom a mnoho fanúšikov siahlo aj po jeho polo-pokračovaní, polo-spin-offe, ktoré bolo zamerané práve na Milesa Moralesa. Teraz vidíme oboch Spider-Manov ako bojujú bok po boku. A samozrejme, že im k tomu do cesty prinesú ikonických záporákov.

Reklama

V ukážke, ktorá bola prezentovaná prostredníctvom spomínaného PlayStation Showcase, vidíme oboch ako likvidujú pouličných kriminálnikov. V pozadí počujeme hlas, ktorý by mal patriť Kravenovi, jednému z najväčších záporných postáv. Lovec vzácnych zvierat má totiž jeden cieľ – uloviť pavúčieho muža. A teraz mu cestu skrížili rovno dvaja, v ktorých by mohol nájsť rovnocenných súperov.

Zdroj: wallpapercave.com

Do cesty sa lovcovi pridá iný hráč

Lenže z tieňov vystupuje ďalšia postava, ktorá len potvrdzuje, že sa lovcovi môže rovnať. Je ním Venom. Na neho sme mali odkazy v prvej hre aj v pokračovaní, takže bolo len otázkou času, kedy nám ho odhalia. Skvelou správou je, že sa to udialo už teraz.

Dúfame, že od udalostí predošlých hier prešlo dostatok času a Miles zdokonalil svoje schopnosti v boji (aj keď podľa ukážky to vyzerá tak, že skutočne áno). Aj keď sú s Parkerom dvaja, budú mať čo robiť, ak sa majú postaviť takejto hrozbe. Avšak samozrejme to bude hlavne vo vašich rukách v hre, ktorá vyjde exkluzívne na PlayStation 5.

Reklama
Zdroj: polygon.com

Hru dostane aj ďalšia Marvel postava

Sony skvele prekvapilo, keď v rámci ich eventu zverejnilo na hru Marvel’s Spider-Man 2 prvý trailer. Ešte lepšie je, že nám tam hneď na začiatku ukázali ikonických záporákov a aspoň zúžili okno, kedy sa hry budeme môcť dočkať. Naplánovaná je na rok 2023. Ťažko povedať v akom stave je hra teraz, keďže ešte skôr v tomto roku herec Yuri Lownethal tvrdil, že s hrou sa ešte nič nerobí.

Týmto spôsobom Insomniac aj Sony v podstate negovali jeho slová, ale pravdou môže byť aj to, že sa na nej začalo pracovať až po jeho tvrdení. A internetom kolovala aj fáma, že sa v hre objaví ďalšia známa postava – Wolverine. Tu môže byť dobrá aj zlá správa. V hre sa síce neobjaví, ale potvrdili nám, že existuje v rovnakom (hernom) univerze. A ešte lepšie – dostane aj vlastný samostatný titul Marvel’s Wolverine.

Ako sa vám zatiaľ páčila ukážka na druhú hru Spider-Mana na PlayStation? Tušili ste príchod týchto ikonických záporákov a tešili ste sa na nich? Dajte vedieť v komentároch. 

Reklama

Zdroj: screenrant.com

Exit mobile version