Site icon REWIND.sk

Najprv Gomez, teraz Morticia. Rodina Addamsovcov sa rozrastá pre seriál od Tima Burtona

morticia wednesday

Zdroj: twitter.com/John Russo & Monica Baddar

Reklama

Po Gomezovi vieme aj kto bude Morticia v seriáli Wednesday

Sú to ledva dva dni odkedy sme sa dozvedeli, ktorý herec sa zhostí úlohy Gomeza Addamsa. Toho si zahrá mnohými titulmi ostrieľaný Luis Guzmán. Teraz sa dozvedáme o ďalšom z členov tejto hrozivej rodinky. Vieme, ktorá herečka bude Morticia v chystanom seriáli Wednesday na Netflixe.

Len v krátkosti pripomenieme, že ide o seriál, ktorý prostredníctvom MGM Television prinesie pre streamovaciu službu Tim Burton. Napíšu ho scenáristi Al Gough a Miles Mollar, ktorí stoja za veľmi úspešným, dlho vysielaným Smallvillom. Má ísť o komediálny seriál pre každú generáciu, ktorý je nabitý mysterióznymi prvkami.

Reklama
Zdroj: joblo.com

Už poznáme matku pubertálnej Wednesday

Zameria sa na Wednesday Addamsovú v pubertálnych rokoch. Navštevuje akamédiu Nevermore po tom, čo objavila svoje nové psychické schopnosti. Lenže popritom ako ich zvláda, musí prísť na korienok hrozivej sérii vrážd v jej meste a zároveň sa zapletie aj nadprirodzenému tajomstvu, do ktorého sa jej rodina zaplietla pred 25 rokmi. A to ešte nehovoríme o bežných problémoch tínedžerského dievčaťa…

Reklama

Hlavnú úlohu si zahrá mladá, ešte pomerne začínajúca herečka, Jenna Ortega. Ako sme písali vyššie, nedávno sme sa dozvedeli aj o stvárnení jej filmového otca. Netrvalo dlho a dozvedáme sa aj o obsadení jeho šarmantnej (Ó, Tiš, francúžština), ale veľmi svojskej manželke. Tú si zahrá ďalšia skvelá a skúsená herečka – Catherine Zeta-Jones.

Jej kariéru snáď netreba nikomu predstavovať

Myslíme, že túto pani medzi herečkami netreba bližšie predstavovať. Väčšina fanúšikov z našej generácie si ju iste vybavuje vďaka filmom ako Zorro: Tajomná tvár, Pasca, Dannyho dvanástka či muzikál Chicago, za ktorý si odniesla aj ocenenie Akadémie za najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe.

Herecky aktívna je stále, v poslednom čase hlavne na malých obrazovkách. Vidieť ju môžete v seriáli Prodigal Son na Foxe, minisérii Queen America alebo Zlá krv z dielne FX. Zároveň založila skupinu, ktorá podporuje mladé talenty, ktoré sa snažia uchytiť v Hollywoode. Jednoducho jedna úspešná práca za druhou.

Reklama
Zdroj: youtube.com

Zaradí sa medzi silnú „konkurenciu“

Ako Morticia to v seriáli Wednesday určite nebude mať také jednoduché. Pasovať sa musí s predošlými stvárneniami postavy. Tie boli od herečiek Anjelica Huston, Daryl Hannah, Carolyn Jones a v poslednej animovanej forme jej prepožičala hlas Charlize Theron. Veru, má čo robiť, aby sa poriadne mihla. Ale s takými projektami ako má na konte by to pre ňu nemal byť problém.

Čo hovoríte na obsadenie ďalšej členky rodiny Addamsovcov? Páči sa vám, že práve Zeta-Jones bude novou Morticiou v chystanom seriáli Wednesday Tima Burtona? Dajte nám vedieť do komentárov vaše názory.

Zdroj: deadline.com

Reklama
Exit mobile version