Site icon REWIND.sk

Demonic je prvý horor od režiséra sci-fi filmov Neilla Blomkampa. V traileri nechýbajú nechutné či temné momenty

Demonic trailer

Zdroj: bloody-disgusting.com

Reklama

Mrazivo vyzerajúci horor Demonic dostal prvý trailer, ktorý nám síce neprezradil nič podstatného o deji, ale nádych temnej atmosféry mu veru nechýba. Film pochádza z tvorby skúseného Neilla Blomkampa (District 9), ktorý okrem réžie napísal aj scenár.

Naposledy Blomkamp zrežíroval krátkometrážne sci-fi Conviction (2019). Čo sa týka celovečerných filmov, do režisérskeho kresla zasadol ešte v roku 2015 pri filme Chappie. Od toho momentu sa venoval len malým projektom a vidieť ho opäť pri niečom väčšom je určite pre každého fanúšika skvelou správou. Jeho hororová novinka príde do kín a služieb VOD od 20. augusta 2021.

Reklama

Prvý trailer k hororu Demonic:

Názov filmu zodpovedá tomu, čo môžeš vidieť v najnovšej ukážke – desivé momenty, strach, paranormálne javy a okultizmus. Celkom nezvyčajné pre režiséra sci-fi filmov, no nič sa nedá robiť. Keďže sme sa od Blomkampa nedočkali nového Votrelca, tak aspoň malá satisfakcia v podobe nezvyčajného hororu.

Reklama

Hlavnú úlohu si zahrala Carly Pope, ktorá s režisérom spolupracovala aj pri sci-fi filme Elysium (2013). Pamätať si ju taktiež môžeš zo seriálu Arrow. Herečka tentokrát skúsi vkročiť do sveta virtuálnej reality, kde zažíva naozaj rušné chvíle. V rýchlych prestrihoch vidieť zvláštne znamenie na ruke, démona v skrini, veľa ohňa a iné znepokojivé zábery naháňajúce strach. Okrem Pope vo filme účinkujú Chris William Martin (Votrelci vs. Predátor 2), Nathalie Boltt (Riverdale) a Michael Rogers.

Zdroj: newspostalk.com

Oficiálna synopsa:

„Mladá žena rozpúta peklo a vypustí desivých démonov, počas toho ako sa jej podarí objaviť zvláštne nadprirodzené sily. Tie sú koreňom dlhoročne trvajúceho konfliktu medzi dcérou a matkou, ktoré v sebe skrýva veľa temných tajomstiev.“

Čo hovoríš na prvý trailer k novému hororu Demonic od režiséra Neilla Blomkampa? Názor nám nezabudni napísať dole do komentárov.

Zdroj: youtube.com

Reklama
Exit mobile version